【最後一個】姜濤,其實你有冇諗過點解咁多人唔鍾意你? (9)

1001 回覆
1298 Like 54 Dislike
聯手!?到真正聯手既時候果班迷妹迷嬸係憎薑撚既人十倍八倍以上,抗條撚咩,連登越反就越紅呢個自古以來既定律,比係我就冷處理算
識得google起底咁勁
但係見唔到我串姜逼係工傷師?
你鍾意點兜就點兜啦

反正班姜糖全部真Fans
D名一樣姐
你講呢樣野,特別乜九樂壇無左只係呢幾年既事咩,你呢套理論,作為中佬既我敢講由2000年講到依家,你只可以講社會係咁,特別華人社會,其實睇住軒公可以頂到今時今日,林家謙呢幾年可以屈曬機其實就算啦,起碼叫平衡度
唔明佢地嘅邏輯
點解退票係保護姜濤?
講開傳媒,娛記不嬲都係閪中之霸
咁多年都係咁架啦
從來唔需要對佢地有咩幻想
識過個娛記,覺得自己揸一支筆可以寫撚死人D閪女人黎
人地唔得閒,訪問講少幾句,影少D相,覺得人地唔尊重佢既
就話下次寫衰佢條八婆點點點
鍾意既,佢地覺得"聽話"既就點都寫好你
班記者肯做野未?
鏡狗
具體冇cap完整嘅圖,但班糖(特別係某yt channel)屈Edan屈到youtube要出超慢鏡嚟prove:https://youtu.be/kEWRrcBEZXA

明眼人都見到係肥姜冇球品但喺班糖眼中,肥姜永遠是對的

利申:Edan fans
偶像個system就係咁運作架啦,你見日本AKB果類同韓國果班女團咪又係咁,某程度上係娛樂圈既運作一環
你點睇我真係無所謂
不過見到你呢啲自以為是嘅傻仔忍唔住要屌兩下啫
擺係00s或者都可以靠賣樣賣青春
但佢呢家直頭係態度有問題
唔肯唱口水歌 唔想keep身型都算
要證明自己掂 咪努力啲練歌練舞
佢無做好之餘仲連唯一價值 外型都無埋
仲好得戚咁話無人管到佢食嘢
Twins當年都唔會越紅越肥啦
點會買到坐埋哂一齊
我地唔會明班4、50歲姜老母們嘅思想
做條撚,李澤楷旗下,李家爺仔乸玩九曬既地方,佢地viutv既野邊有輸過,做九呢度連登話兒登仔反社會就有份
其實點都好過你呢個引戰狗啦
一睇個名就記得係鏡狗黎
Dancer果排你都積極護主
識野!所以娛記係傳媒界黎講真係比人睇唔起,行業裡面最底層黎
我都唔明
佢地講到好似姜濤唔去係Alan walker果邊的錯咁
Ching IQ應該過180
睇名都知係鏡狗
點夠你玩
退票 > 空一排位 > 顯得姜糖團結 > 冇人敢蝦姜 > 保護到姜濤
Soruce?
23條都唔洗立既特別國安法幾聽話
圖文並茂、有理有據都叫抹黑
可惜 想哩個post永遠熱門
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞