【最後一個】姜濤,其實你有冇諗過點解咁多人唔鍾意你? (9)

1001 回覆
1298 Like 54 Dislike
我再細分D,架仔果邊我就聽band同揀歌聽多band就Luna Sea,L arc end ciel呢D,偶像果邊除左有D幾索攞黎打J之外,其它都缺乜感覺,我真係睇樣既我另願睇AV…
但香港係唔係得返Dear Jane同Rubber Band呢兩隊?
啲人中層壓式傳銷
同啲鏡粉入咗鏡邪教其實一撚樣
大家都係弱智
當住姜B係嵐,da pump咁睇囉
成班弱智姜糖,圍爐取暖。明明難聽到仆街,仲可以講現場好好氣氛 好火
辛苦樓主開咗成日po
其實佢哋咁做真係好肉酸
成日話乜乜乜值得更好
踩其他人吹奏自己鍾意嗰個
意圖洗腦
同嗰班核突阿嬸有咩分別 只係人數無嗰班大媽咁多 但個格根本一樣
坐車見到有人碌緊依個post
MJ要紅啦
我唔舒服

你吹呀

唔係話幫佢講野 要插都插得有根有據既
呢2個block都係姜粉買左?
有D奇怪 可以買到原整2個block?
果到都唔少錢架喎
https://youtu.be/fKPxL_Kw6Cc

1:01 勁冇品 人哋做pick推咗佢一下 打波好正常 亦都唔會令人受傷
姜下一刻沉唔住氣 喺對手起跳嘅時候撞人 小氣到on99🤣🤣打波遇到呢啲人真係想打柒佢 EQ低撚到
中二病矛波撚
同班姜糖都好有關係
娛壹賤畜死全家
你都on九既,好屈唔屈屈人鏡粉你話會唔會發脾氣呀,我話九你係鏡粉反串,你得唔撚得呀?
你可以話我唔識,因為我真係唔撚識,佢地成隊野有幾多人我家下都數唔到,連乜野樣我都分唔到,你可以話中立撚都得,我都只係講我自己現實所見既野!
但我屌你全家唔會似你咁樣夾硬屈九邏,我都已經講到明唔係鐘意佢地,我奶乜能野?我同你講我要奶乜撚野!死弱智仔白卡仔!
見到撐mj既就支持
6號你好勇敢架啦
我好鍾意rb
唔係呀,我真係當唔到,好惡搞喎大佬
開始慢左,viu又贏
打波片唔係好多 但打茅波又俾人影到幾次
真係想像唔到呢條友打波平時仲可以點矛法
反應到條友有性格真係好唔掂 打波啲脾氣已經可以睇得出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞