[背囊撚][10] 又到聖誕 又到聖誕 黎緊仲有情人節 特別推薦 背囊 書包 無包包

1001 回覆
22 Like 18 Dislike
認真 我係咪癲左?我屌你地老母
無論屌閪 食飯 屙屎屙尿 打飛機 訓覺 個陣
都會揹撚住個背囊
你地會唔會?
我真係好撚鍾意揹背囊架
無意中買咗個nike helmet bag , 出奇地幾好用, 可以當背囊揹又可以斜揹
見mystery ranch 同carryology 個ceberus 幾靚,但成$4000
價岩咪入手
一個袋都有排用
我買完個bullet 都想轉evergoods
goruck太少間隔
想問你地買goruck係邊到買 直接官網?
Wexley 袋大家點睇 ?

睇左stem , better than able carry 咁
我買左個GR1 覺得幾好
下次想買個bullet
想問下你喺邊到買㗎?
官網運費成75美金太貴
食炒

我諗著買普通bullet應該唔洗食掛
係搵緊邊到買
你個kaiden 咩價錢?
炒到幾貴?
今日喺黃竹坑見到位ching孭住個rolltop rucksack, 軍綠色, 銀色扣勾, 出面重有個下隔, 左下角黑色label, 有冇人知會係咩牌子

有啲似呢款但全個都係綠色,重有個打橫嘅拉鏈層隔
carousell 買左個gr2
新手想問下Nordace Siena II 屌唔屌得過
不死鳥換左ABLE CARRY DAY BREAKER2
感覺上細左但多位放野
側格幾方便但略嫌太細擺唔到銀包
去三日兩夜旅行夠做
完全炒aer 咁
巴打想問下想問下唔裝滿野係咪會唔挺身?
另外係咪比不死鳥輕?
因為背脊有塊軟板係度其實唔裝野都挺身既
只不過裝唔滿野會好似好扁咁
同埋輕過不死鳥
咁好似都幾好
考慮入手
睇你平時出街定去旅行用
我自己就覺得背囊嚟講都偏大
想買個背囊旅行用 衫+mbp+一機一鏡短trip
用咗Prima System幾年 真心好重

暫時睇緊
Fjallraven Ulvo 30 防水勁 間隔少啲但應該都夠用 可惜得水樽袋
Able Carry Daybreakr 2 容量細咗啲但見佢幾靚仔又輕
Bellroy, Aer同WANDRD都睇過 但唔係幾啱

想問吓大家意見 或者有無其他袋介紹

除左以上

我 屌閪 打飛機 食飯 屙屎 屙尿 訓覺
都要揹撚住個背囊 ,

我真係好撚鍾意揹背囊架….
大家點睇Matador Beast 2.0 28L 有時會去下野餐起個營仔玩下夠唔夠做。

準備去買Skule 28 諗緊買咩色好
本來想買gregory 26L 但係價錢真係好貴 同埋無水樽位最後打消左個念頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞