[背囊撚][10] 又到聖誕 又到聖誕 黎緊仲有情人節 特別推薦 背囊 書包 無包包

1001 回覆
22 Like 18 Dislike
有冇師兄買過life behind bars 嘅袋
見佢只送Jakarta
有冇咩辦法運到
另外有冇咩2000內messenger bag推薦下
最好20L左右
想問下life sports個網show出嚟啲款,係咪都可以去鋪試
睇中左款Gregory 但冇咩地方有
係 直接上去
睇中咗邊個款?
想買個著西裝返工背囊比男友,有冇推介?
巴打有冇睇錯 佢全世界都寄
原來㩒錯野錯 唔該巴打
$1000以內
25-30L
防水
有埋放鞋位最好
有冇咩推介
斜孭袋有冇好推介
Bellroy

呢隻northface點睇

有無巴打用過, 見日本好多人用
porter
請問師兄知唔知道邊度仲有ulvo 30 賣?
上網搵咗好耐都無
仲想問埋 Fjallraven Skule 28?
我 屌閪 打飛機 食飯 屙屎 屙尿 訓覺
都要揹撚住個背囊 ,
你地會唔會?

我真係好撚鍾意揹背囊架….
有無巴打 用過 briefing USA 呢個牌子 最近成日彈出黎
等下
上年秋冬應該賣晒 間間都無貨中
春夏季貨未到 但差唔多了
我見美國 韓國今星期開始賣新一季款
追晒前面啲post都係心大心細,黎問吓師兄意見。

自己唔高,加上背長得41cm,用過50cm長嘅TNF 背囊會貼唔曬背脊所以要揀啲短身啲嘅背囊。

咁就睇啱左
1.RÄVEN 20
2.Aer City Pack Pro
3.evergoods cpl24

平時會帶14吋MacBook,iPad,風褸,火牛,尿袋,電線,水樽同埋啲雜物。有時會拎埋steam desk。

唔知上面啲袋裝唔裝得晒,同埋各位師兄有冇其他推介或者建議我揀邊一款好。
呢個好似太過去街款咁樣樣
plus會比daybreaker大?
見daybreaker 25L,plus 21L

上星期去feverguy睇實物
MAX一拎上手太重,daybreaker好似仲細過我用緊的gregory sketch 22L咁
本身係想買個大過sketch 22,但睇完daybreaker有D卻步

*同樣要帶衫褲鞋做GYM,仲有個1.5L大水樽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞