[背囊撚][10] 又到聖誕 又到聖誕 黎緊仲有情人節 特別推薦 背囊 書包 無包包

1001 回覆
22 Like 18 Dislike
7月派完消費券都未出就唔等了
有冇巴打買咗code of bell 隻 x case,見佢開晒成42L好似唔錯, d料o唔ok
買咗個Fjallraven Raven 20黑色幾個月就開始變色 後面變到啡啡地色咁 係咪正常?
去旅行+EDC,諗緊Ulvo23, daybreaker2定Venture Ready Pack 26L
有冇師兄比啲意見
都係差唔多 考慮同比較以下:
1) 重量
2) 要唔要防水
3) 要多定少間隔
4) 要唔要laptop compartment
5) 錢
應該會ulvo23/daybreaker2 二揀一
諗緊放相機+2支鏡+1套衫褲夠唔夠做
之後edc用就冇乜所謂,靚仔 輕身就得
不過ulvo個背板係咪會透氣少少?
想請教下大家有冇比較輕身,有背負,間隔實用,又曬到熱既背囊最好就26-32L
而家用緊TNF surge頂唔緊,太撚熱
我又無事 用左幾年但熱天唔用佢
今年佢改左版
你新定舊版
新版後邊係透氣綿果種
舊版設計係應該易甩色D
佢環保公司 用自然染料
舊版 甩到一撻撻
買淺色會唔會仲襟用啲?

想要個差唔多款既有有推介30L左右
近日研究下
帽同帳篷大多係中國造
其他野越南造多
少量 菲律賓 印尼 東歐
台灣都有D
我之前fb pm咗佢地,帳篷支那產係真
不過見佢地啲帳篷普遍都高評價,品質應該都ok
係睇佢地驚唔驚技術洩露
個安踏終於都壞左 有冇新款防水袋又靚既介紹
有冇巴打入手咗Aer Pro pack 24L
諗住番工用, 帶下gym 鞋 衫咁
認真 我係咪癲撚鳩柒左?
我屌閪 打飛機 屙屎 屙尿 沖涼 食飯 訓覺
都會揹撚住個背囊.
你地會唔會咁樣?
我真係好撚鍾意揹背囊架
我會建議ulvo
早幾日去完日本有兩日落狗屎連個喼都滲水入去
發現有防水功能既袋好重要

如果平時唔多揹建議直上ulvo 30
屌,我仲以為得我係咁添
sling bag有冇好介紹?
睇緊MR hip monkey同NIID R1

點睇呢隻?
有無巴打用緊Evergoods新款?隻新嘅nylon料係點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞