[背囊撚][10] 又到聖誕 又到聖誕 黎緊仲有情人節 特別推薦 背囊 書包 無包包

1001 回覆
22 Like 18 Dislike
你買返平時用得到到果D背囊得啦
唔洗特別買太大隻

依家好多飛機都減左個隨身行李體積
國泰做例子
1*手提行李
36厘米 x 23厘米 x 56厘米
1*小型物品
40厘米 x 15厘米 x 30厘米

手提行李及小型物品的總重量上限為 7 公斤/15 磅。

20升背囊就輕鬆超過 小型物品 尺寸
理應就捉得唔太緊
但都係買20-30升好啦
lm
想問吓35-40L左右背囊推介
諗住for旅行one bag,最好可以行山行5-6日 (唔駛camp),輕身防水com磨
睇咗haglofs個Vina40好似唔錯?
隻wilderness experience用左十年都未爛
D料真係好襟用
爸打係邊買ulvo30
官網150gbp
美馬1200hkd free ship要5月底
今日上左去問 ulvo23/30 2個星期後有貨返 岩既自己留意下
另外今日見到OSPREY LARGE DAY 都幾靚仔
搵人外國代購現貨 2星期內到香港
連運要幾錢?
買左ulvo30又覺得買大左
用左一次
覺得23日常用會好d
Daily backpack有小小重, 返工用
Daybreaker 2 輕好多,出街用

有冇巴打收留佢
原價放
amazon USd74. 2 加運費 買
想換個大少少 mystery Ranch 24L

topo 28l 隻新色都幾好J
可以諗諗做旅行袋
日用就有D大 佢細一個碼就16L 唔多野放都可以
我有性趣🤚, 計埋即係幾銀?

有無巴打有興趣
可以平小小放
想換細少少既袋
幾多L
Ulvo 30
另外我自已都想放個day breaker2, 1月中係fever guy買, 用左1~2 次only, 佢間隔實在比較少, 唔太岩我返工用, 睇下有無ching有興趣
未送到,buyandship 未計運費, 應該600左右
tg:https://t.me/ja343562
想要23,30太大
我覺得都還可以
但我返工用就有d難
我唔高

https://t.me/ulvo30
有人有興趣就tg 我
Hello, my tg @kakitxx
請問想買個斯文/出街都岩睇既背囊,預算600-700或留下。有咩推介?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞