[背囊撚][10] 又到聖誕 又到聖誕 黎緊仲有情人節 特別推薦 背囊 書包 無包包

1001 回覆
22 Like 18 Dislike
上面一路講緊嘅ulvo算唔算行山look
同牌子raven係咪唔防水見佢無寫,but邊間平d,早幾頁果間見fb d人話排到仆街
望左隻Patagonia ,睇黎要上網買
排完隊上去乜柒都無哂
袋仔都有掛?
Pocket
收納袋
銀包仔?
定真係得返kanken?
係就唔洗去啦
完全無貨,仲有D咩牌子可以揀,會唔會有D有豬鼻既防水背囊/書包
不死鳥邊到買比較平
國貨梗係國家平
買安踏唔去淘寶買 仲去邊度買?
天貓旗艦店1600人仔就有
老翻199人仔就搞掂
原來比國家收購左,咁我再搵搵既防水背囊/書包
有無人 用過 briefing 呢個牌子 質地好唔好

呢款都唔錯啊 香港定價1250 小貴
Overlander 呢排好似都做緊清貨減價
有8-9折的話 一千鬆D都係好選擇
跣水料 前袋(前袋入邊再有分格)
頂袋 水樽袋 主格有電腦位 揹帶都有個耳機袋
岩晒鐘意多分格 880g 唔會太重

但我個人都係鐘意簡單款all day
想問下Gregory美版日版有咩分別
想backpack 去旅行,如果用行山背囊得唔得?
(唔一定要hand carry,寄倉我都OK)

都係主要放衫褲個D野,無電腦無相機

我見佢話3月…同埋會出xpac 版
osprey farpoint 55新版
整細左但又放到55L? 有無人有買到?
Ulvö 30 差唔多成2個月行勻全港都無
又趕住下星期去澳洲
最後係芬蘭Varuste買左
$11xx + Kånken Totepack 2個袋運費$4xx
星期一落order 尋日Fedex送到
上面想買嘅巴打可以考慮下

SANWA
BAG-BPC1BK
整體外尺寸 W270xD100xH430mm
主內袋容量 W250×D70×H400mm
565g

用左一年 (當時購入價 $2XX) , 非常滿意
薄身搭車比較方便 , 擺到手提電腦同少少文件
縮骨遮擺到 , 擺唔到枝裝水/水樽
除靠背一面外全防潑水
拉鏈都防水 , 不過比較嘈同用力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞