[背囊撚][10] 又到聖誕 又到聖誕 黎緊仲有情人節 特別推薦 背囊 書包 無包包

1001 回覆
22 Like 18 Dislike
香港而家重有邊到可以買/ 訂day breaker
問咗 最快都要六月先返貨
咁耐
重想買個day breaker 去日本用下
我本身想送人 但趕唔切 買ulvo30算
師兄你係問able carry?因為我見佢fb 覆人話daybreaker 會3月restock 同埋話會出xpack version, 我都等緊
但今日已經4月
係囉…等瑜頸都長…所以先想知師兄係咪問able carry
有無巴打178 左右用緊able carry 個daily backpack會唔會太女田
一次過帶百幾頁 摺唔到呀
細*
想買個返工/出街兩用
返工主要帶飯盒、外套、kindle、水樽、縮骨遮,1個月可能會帶1-2次13吋laptop
出街主要帶外套、kindle、水樽、縮骨遮,有時去上堂會帶埋筆記、書、幾支筆

暫時睇中呢兩個:
aer city pack或者bellroy Tokyo Totepack會唔會太細裝唔落個飯盒

想問仲有冇其他推介
不如用ikea 袋
如果細粒女仔用,又想孭得舒服,平時會帶13吋notebook或者iPad、無反相機、叉電野同尿袋,加少少雜物。有冇咩推介?

暫時睇咗
THE NORTH FACE Mini Shot Backpack 18L
THE NORTH FACE Women’s Jester Backpack 22L
Bellroy Lite Daypack 20L
Bellroy Classic Backpack Plus 24L
呢度會唔會講埋旅行背囊?

想買osprey farpoint 40 2023最新版
但周圍都無貨

睇中左呢個acrterxy mantis 26L 袋
有無人知香港邊到有現貨買
請問集運背囊大約幾多錢架?
例如ulvo 30會大約收幾錢?

之前成日聽日講會計咗體積重好貴,
所以想問下大約幾錢,
thx!!
周圍都無晒
集運點自取$100左右
classic backpack plus 好正
但可能對你嚟講會少少大?
想買個背囊飛台灣 請問有冇推介?
想問吓有無人用緊Able Carry Max
空袋或者淨係放半滿時 個袋會唔會好漲睇落好大
考慮緊佢定係Aer Travel Pack 3 Small (因為有壓縮帶)
唔會 好好用
Lite daypack 啲間隔唔預擺laptop
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞