[背囊撚][10] 又到聖誕 又到聖誕 黎緊仲有情人節 特別推薦 背囊 書包 無包包

1001 回覆
22 Like 18 Dislike
Mark咁高
見官網USA以外滿300免運費但個袋299
https://emigre.travel/products/business-backpack-business-travel-bag
請問下有冇類似呢d款既推介
斯斯文文 細細隻for laptop 同 瑣碎野咁
Phoenix係用xpac 完全兩隻唔同物料哦
終於有時間去睇實物,比較過幾個唔同牌子差唔多size既,Able Carry Max真係最好

防水係咪ulvo23 30已經算係幾好?
觀塘?
想出去睇兩款料的daybreaker2
想問下齊唔齊?
係觀塘,應該齊
觀塘邊度?想上去睇吓
Suburban,睇完再上黎問巴打去邊度買最抵
直接照買啦,唔會貴好多掛?
Suburban俾Feverguy出Post屌佢抄襲扮黃
https://lih.kg/2828710

買左都唔好呢度講
見官網第一次買有10% off
看似平過suburban
但唔知官網買洗唔洗運費
計左,買Max平217蚊
free shipping
係咪有巴打會買evergoods?
想夾個CAP2
搭單呢度問斜孭袋/腰包有無人有研究開

睇緊
mystery ranch district 4 or 8
Aer city sling 2 同 day sling 3
考慮緊
請問有冇人用過bagjack,想買個背囊但香港無地方有實物睇
想買個運動袋
載衫褲鞋襪 26-30L
2000$下 愈平愈好 因為超級粗用 會周圍放
暫時睇中咗
ALBE CARRY MAX
fjallraven ULVO 30
fjallraven SINGI 28
仲有冇其他健議?

慳返運費
當showroom 好啦 唔好幫襯
有冇巴絲打去過Hillmalaya買嘢?
安踏 大牌子野喎
想分享下....
black ember shadow 26 孭到背脊痛
較又較過,停左一排再孭又試過
最後一次初初都冇事,孭左一排痛到以為自己生骨刺
唔夾就係唔夾,一換書包就冇點痛
買書包真係要即場試清楚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞