[背囊撚][10] 又到聖誕 又到聖誕 黎緊仲有情人節 特別推薦 背囊 書包 無包包

1001 回覆
22 Like 18 Dislike
https://www.amazon.com/Gregory-Mountain-Products-Rhune-Carbon/dp/B09VS42LHJ?th=1

大家點睇呢個Gregory Rhune 25,想買嚟旅行用
用緊Rhune 22, 幾好
日常出街用, 裝notebook都夠用
原本都有諗大d, 但25佢個開口我個人麻麻地
主要驚係街度孭住果陣, 要拎野會唔方便
所以最後揀左22
daybreaker2補左貨
綠色貴過黑色好多
唔同物料…
想買,有冇師兄可以分享下cordura 同x-pac 邊樣好d
Sold
Cordura 軟身啲
Xpac 挺身、防水性能好啲,但磨擦會有啲嘈
唔係兩隻都係xpac咩
想請問邊度有Thule背囊賣? 睇中左呢個,想睇下實物但搵唔到邊度有

個背囊放太少野好扁,大家會放啲咩入去整脹佢挺身少少好睇啲
同埋gregory啲花款用耐左會變軟pat pat,好柒
唔放野都挺先柒
九成係強國 廢膠壓出黎的夾層蔗渣板
好處係平同防水
但用二用就披口 爆邊 變形

一針一線織出黎 一塊布 好難挺
但耐用 自然

就算玩環保料 都買織物 唔會買膠板
最近想入手Gregory Day Pack花款 26L
有冇巴絲知邊到有現貨見好多都賣斷
Day / All Day 藍花
諗住買個旅行用 ,係咪搵返露營用backpack 好d
多唔多人買 Under armour backpack ? D 款好似唔差
香港邊度有Osprey Porter 46 / Osprey Daylite Carry-On 44現貨賣?

Osprey係咪多數上Amazon買?
evergoods ctb26 有冇人買?

應該都大機會入手,因為睇落真係好靚,啲間隔又ok,但可能都等多啲review 出或者等suburban 返貨望到實物先
係咪即係x carryology phoenix
有冇人用過aer city pack pro,鍾意嗰樣但驚重
本身諗住下個月買Able Carry Max但CTB26好似都值得考慮
平時都係去官網買,計埋運費都好似仲平過suburban標價
應該係同款,但呢個唔係Crossover
幾鍾意Able carry Max, 不過好很貴, 有冇差唔多款又平D架

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞