[背囊撚][10] 又到聖誕 又到聖誕 黎緊仲有情人節 特別推薦 背囊 書包 無包包

1001 回覆
22 Like 18 Dislike
好糾結 買 Able Carry 既 Daily Plus 定Daybreaker2
本身用緊 Mystery Ranch 既 2Day
依家用左一排 真心覺得太重 越用越唔舒服 諗住買新主揀輕量

Able Carry Daily Plus 型靚 上身大細岩岩好 間格好岩 但重量 1.2KG 講緊 2Day 官方標 1.4KG (用落覺得淨袋都更重) 輕得好少 好怕用耐左又覺得勁重

但Daybreaker 1.4 KG 親身試過真係好輕 可惜覺得佢間格太少

好難揀呀
個款都唔錯,不過得21L擺兩套衫加其他野好似唔夠用
我同你有一樣選擇困難
又係呢2款揀?
最大糾結係 Daybreaker 黑色唔係XPAC 有少少卻步
兩隻都有,睇你主力裝啲咩

如果會帶電腦iPad相機,daily plus
如果帶普通daily嘢衫褲風褸運動裝備,daybreaker 2

Daybreaker 上身個重量好舒服
想問放重野既話 個底會唔會Dum左落黎 夠唔夠挺頂住
tropicfeel?
五月底六月會出黑色 xpac daybreaker2
咁一定等 黑XPAC Daybreaker 2
多謝你呢個消息
一樣等緊
想知多啲佢出新袋既消息可以去邊到睇
FB, IG, 官網
呢排執屋想放咁啲背囊 有無人有興想收tropicfeel nest同boundary supply prima system
daybreak 2擺唔擺得落一對us12 籃球鞋加波衫毛巾?
轉左X-PAC感覺即刻唔同哂,不過太貴
隻深綠cap2 靚到失智,好想買
想問下 raven 20L 會唔會裝得好小野

用緊porter tanker 但間隔好小
BS有興趣
右邊膊頭一直都有小小問題
拎好短時間嘢就會痛

所以一直以來都用緊嗰啲ultra light摺得嘅背囊,希望可以舒緩少少膊頭嘅情況

所以想請教下大家會唔會有啲承托更好,可以卸力嘅背囊,謝謝
應該擺到 但唔會剩好多位
做教育工,想要個大小小,擺MacBook同學生啲note。咩色都得,prefer有皮。

有冇好介紹
擺咁大對鞋,咁重有衫、褲、水樽果D,買Max啦
12號朝訂max13號中午到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞