[背囊撚][10] 又到聖誕 又到聖誕 黎緊仲有情人節 特別推薦 背囊 書包 無包包

1001 回覆
22 Like 18 Dislike
睇返個whatsapp
原來只話黑色會返貨,冇寫xpac
我搞亂咗再上一個messge xpac dailyplus
收到 你係邊買?用緊daily plus?
未買,仲等緊黑xpac
但有隻22L背囊
買多隻daybreaker又好似重疊咗
可能等升max 2算
會出Max 2 ?
想請問呢條魔術貼帶邊度有得賣?

我見出面而家賣果隻係冇MR 個Tag,感覺唔抵買咁
Miu 就話姐
普通logo wfc
其實邊到有消息話會出黑色xpac
睇錯咗的消息
Sorry
想問下而家邊間門市多jansport揀
平時出街見到嚟嚟去去都係嗰啲款
有冇人有買過master piece嘅背囊
邊到買arro22信得過?
https://detail.tmall.com/item.htm?id=684037316314
淘寶啊 LINK都俾埋你
中國牌子梗係淘寶啦 唔係講笑 平過香港又齊
可以極速同習大大用同一牌子 醒神
笑死
我想買一個輕,又可以滿足平時日用需求既背囊
Prefer 紅/紫,其次黃/卡其色
唔知大家有無推介
紅 紫 黃 仲唔係supreme
依家無炒啊
基本上官方價加20-30%就有
都幾抵玩
Sorry , not my cup of tea
返office, 有冇啲咩袋可以介紹
放 shimoda explore v2 25, 一次都未孭過,有埋條幼shoulder strap, 有意pm https://t.me/Willwwwwwwww
母親的抉擇 daily plus vs daybreaker 2
平時返工都係袋把遮,水樽同件褸 有時袋部 notebook
輕個隻
Mee 都拉埋
下個post 唔出黃店推薦啦
費時害人
就咁講推薦去邊度買咪得囉
我都有同樣問題

daily plus間隔正啲,但都重幾多
睇完實物 應該買 daybreaker 2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞