[背囊撚][10] 又到聖誕 又到聖誕 黎緊仲有情人節 特別推薦 背囊 書包 無包包

1001 回覆
22 Like 18 Dislike
daybreaker 數字上係大既,但條背帶,靠背同plus差好遠
同埋我感覺上daybreaker冇咁好用
CPL24 你有冇試過實物
如果身短 有機會袋底會頂住條腰唔舒服
我好鍾意CPL24 佢唯一缺點係冇水樽格
想買個edc backpack 考慮緊Bellroy transit workpack, evergoods PLC 20 同埋able carry daily plus,
有冇人用過呢3款backpack 有冇咩評價🙏🏻🙏🏻
好彩你提一提,印象中都有少少頂住。同埋冇水樽位既原因,所以我就唔排佢做首選。其他兩個我就去未試。Aer 係咪k11有得試?
嚟緊去日本旅行 想買個背囊 budget $2000內
主要係舒服 因為出一日街都會揹住

暫時睇啱:
1. Gregory 普通day (26L)
2. Gregory all day v2.1 (24L)
3. Arcteryx arro 16L
4. Arcteryx arro 22L

16L係咪會太細?邊隻會舒服啲 冇咁攰
或者有冇其他推介 thx
able carry, fjallraven, MR或者幫到你
重量同防水,我覺得最重要
我用過一排city pack pro 裝到好多野 一定夠
我而家唔用想放你要唔要
中國安踏arro22 好重喎 仲要唔好放野
留返俾愛國者用啦
有個sage PLC 20, 用左唔超過3次,有冇興趣
arro 成個外型咁大舊 但得嗰22L
其實我仲考慮緊
點解用左幾次覺得唔啱用嘅?
細左啲,我人比較高,同埋我本身有cpl , chz, fit pack, 見sage 隻色好J 買嚟試下
想知點解會想放嘅?同埋我未睇過實物唔知啱唔啱
用為我陸陸續續買左幾個背囊 同埋佢對我黎講大左少少
想問下fjallraven係唔係要經amazon買?
睇中咗ULVÖ 30
狐狸仔 叫life sports 到貨通知你啦
狐狸仔背囊 香港訂價算幾平 唔洗外國買

痴左線
2隻袋都係防水料
唔好話半價
正價都值得入手
大家可以鳩沖
呢個香港官方ig嚟?個網又load唔到,又擺埋hoka落去
http://fjallraven.com.hk/
係官方IG
但唔係網站買
https://www.facebook.com/OnTheListHK/?locale=zh_HK
應該係: 4/F, Oxford House, Taikoo Place, 979 King's Rd, Quarry Bay

自己問佢地啦 我都未去過

HOKA + Fjällräven 火熱開倉優惠🔥
倒數兩天 — 星期二開始!
**星期二只開放給 Premium 會員。
天氣開始回暖,意味著是時候計劃各種行山和露營活動!OnTheList 下星期為你帶來 HOKA 和狐狸袋 Fjällräven 的快閃優惠,讓你及早入手各種裝備!
👉🏻HOKA 低至 45 折🔥下星期二至日
👉🏻Fjällräven 一律半價🔥下星期四至日
無論你是跑手、健身愛好者、登山露營好手或是運動狂迷,你定能找到心愛的單品,約定你下星期見!
明白
呢個牌子真係平得黎料靚款靚 幾高質
見過po愈嚟愈多人用Ulvö 30,遲啲出街應該會開始撞袋
不過真係好用,返工行街旅行行山跑步踩單車都試過,唔會話樣樣都top但用起上嚟真係好實用
同埋把遮唔洗再遮背脊,好爽
見life sports返咗Ulvo30但Rolltop
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞