[背囊撚][10] 又到聖誕 又到聖誕 黎緊仲有情人節 特別推薦 背囊 書包 無包包

1001 回覆
22 Like 18 Dislike
點解我唔見有呢隻色既?
相機個色唔似較咗都係咁,會再深綠啲
哦,以為係淺啡色
Max旅行袋好洗好用
揹住影相都靚
有冇咩款襯到恤衫西褲同日用
bellroy
max 貴同重好多
手提就覺得重,但咩住感覺唔重同幾舒服
bellroy 38L 前用家已經輕咗實用好多

https://youtu.be/BqaHbpMPVfI
TRANSIT Travel Line by WANDRD 新袋
想問下邊度仲可以買到gregory jeff canham
無啦 上年貨
今年邊會仲有
呢D得一批貨 賣完就算
想請教下Able Carry果個Limited Lifetime Warranty係包D咩?
Able carry daily plus
Aer Pro Pack 20L
Evergood chz 22

呢3個大家會點排?
我都係普通daily用 一袋走天涯
返工出街
business backpack 20L 左右有冇推薦
本身用緊 CPL 28L 但太大 同 配恤衫 mamaday
budget 1500左右
想要令身面果D thanks
AER City Pack Pro X-pac
本身用緊Aer travel pack 2 small 拎嚟返工,但唔裝嘢已經覺得有啲重成3.3 lbs,所以想換過輕啲嘅,佢啲間格係幾實用嘅

而家只係睇中呢幾個
FJÄLLRÄVEN Skule 28 呢個 ,貪佢夠輕750g
Able Carry Daily Backpack
Able Carry Daily Plus

想問下大家仲有咩好推介?

平時返工一定要帶notebook ,火牛,差電線,滑鼠,水,遮,再加少量文件嘢
Able Carry Daily Plus
able carry 係香港牌子 但要用美金比錢 仲諗住用消費券買
XPAC 料好啲?
日日揹就揀個 輕身 防水啦
間格唔太重要 收納袋可以解決大部份間格問題
點會呀,我比港紙喎
想問下 又輕又要防水 我係咪得呢個揀 FJÄLLRÄVEN Skule 28 ?
巴打你有咩好推介招?

Able Carry daily Plus 都成1.2kg
揀完地址就轉港幣
想買 Daybreaker2 諗緊 Cordura 定 XPAC 好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞