[背囊撚][10] 又到聖誕 又到聖誕 黎緊仲有情人節 特別推薦 背囊 書包 無包包

1001 回覆
22 Like 18 Dislike
我睇完實物都係決定唔到
Thank you so much
有冇人用緊able carry thirteen daybag
推唔推薦
細咗小小 但間隔ok
我都諗緊daily plus vs daybreaker 2
本身用緊Travel Pack 3 Small 1.64kg
但係daily plus 都有1.2kg, 裝埋16" notebook+12" ipad有重量之後驚同Aer分別唔大
感覺上可能daybreaker 2 會有更深體驗再輕多D
不過可惜daybreaker 2冇黑色X-Pac, 又唔多鐘意隻綠色
徵 able carry max backpack
tg: https://t.me/dontsayleedwithme
Goruck 真係好正 推薦
聽日出消費券 即買 daybreaker 2
本身都諗住等消費卷就買max 跟住今日見官網仲有10% off之後就忍唔住買咗先
有冇咩 書包 番工咁用?
梗係官網買啦,10%回贈加信用卡回贈差唔多成3舊水,重要今日落order聽日就到
帶CTB26去完日本旅行 簡單包膠

袋身唔算痴塵 揹上身唔算重嘅 不過夏天就一定熱
間隔好用 每個位都係返自己volume 空袋都算挺身
前面頂袋容量大 坐飛機塞櫈底可以塞晒耳機水尿袋入去而且好方便拎
頂唔頂到落大雨
細雨無問題 大雨就唔知了
唔該晒清
研究完發現ulvo30個布料既防水係不死鳥差少少同夠大
但後尾發現原來佢唔係防水拉鍊
係youtube見人孭住淋花灑入面啲嘢都係濕
不死鳥就未賣盤之前買過一個
試過黑雨入面都完全無濕
但係就太細
想問下有冇勁防水黑雨都唔濕既推介?25-30L
佢拉鏈位有雨冚 除非你花灑射條拉鏈 落雨係唔入水
佢仲有出ulvo rolltop 30
Arro22 面個塊係成塊橡膠黎 唔係布料黎
我孭Max之前都出街試過水,完全冇問題
有雨冚 但唔係防水拉鍊
預得落雨就係預橫風橫雨邊一面都想防到水
ulvo30面料符合我預期但條拉鍊會入水搞唔掂
rolltop無拉鍊咁方便都係唔啱我心水
我上年黑雨出街都無事
想買黑色背囊裝電腦 有冇推介?
我都係 諗緊Goruck GR1 or Evergoods CLP24 選擇困難症
ctb 26 phoenix 2 (xpac料) 先防水
regular ctb26 大雨少少已經會滲透
想問下大家Daybreaker 2 放唔放得落A3 size既野?
因為要放A3 size既野 好難搵到個又輕又夠大既。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞