[背囊撚][10] 又到聖誕 又到聖誕 黎緊仲有情人節 特別推薦 背囊 書包 無包包

1001 回覆
22 Like 18 Dislike
依家隻Bergtagen 30 半價先800蚊
同材料但平一截
我自己用緊skule 28 返工帶飯 帶野做gym 遠足 同早排旅行都用佢 好正
夠輕 揹重野又唔會聚晒啲力係底 好舒服
如果日常淨係都飯盒,水同iPad , Ulvo 23/30 定Skule 28 好?
Ulvo防水料 睇你需唔需要
上年都有諗過入Ulvö 30或者singi 28,鐘意singi 28多啲但好似好難搵,又要配側袋。

有冇巴打用過
singi 28 去上邊個特賣場睇下有無
無就
https://www.lifesportshk.com/fjallraven/trail/u28l/f23320-633.html
側袋佢地都有賣
ULVO30 就等下啦
LS一個月前睇過都係冇貨,同埋配側袋想要快插款可放水樽,但真係要睇過實物先會出手,因為感覺加埋側袋會好大舊唔多岩日常用。
另想問有ULVO30嘅巴絲,佢嗰隱藏側袋位放唔放得落銀包手機?
再睇多次detail,原來ulvo30係冇水袋位,又一個考慮位。
15L?
會唔會太細?
有無巴絲用過berghaus 而個牌子

睇中佢而款
而個牌子有無伏
用左ulvo 23 拉鍊版幾年 無論平日/行山用都好舒服
不過佢個電腦隔最多放13吋mac 有需要既留意
其實aer d容量係咪唔同計法?
見duffel pack 3寫21L
但咁q大個
定aer個容量只係計主隔層..?
FJÄLLRÄVEN Skule made in China Korea 定vienam
Bellroy準備出26L新袋
背囊99%越南啦
衫/外套 有D係歐洲做 大部份都係越南
多年之前有好少部份係中國造 依家無啦
係咪假
師兄仲放緊?tg?
咁就掂
想買Gregory 26L邊到買會平
仲放緊 tg:dedegym
防水,唔想行山look既背囊有咩經濟選擇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞