[背囊撚][10] 又到聖誕 又到聖誕 黎緊仲有情人節 特別推薦 背囊 書包 無包包

1001 回覆
22 Like 18 Dislike
除左osprey,透氣背囊仲有咩牌子好介紹?

夏天背脊出汗到癲

Daily Backpack 出新色 但Daybreaker 2 黑色xpac 呢?
毒男諗住跟風買個Gregory嚟脫毒
款一定係揀classic,classic實冇死喇,成條街都係孭呢個
色就當然係買個最新嘅顏色,潮ar ma,仲冇咁容易撞款
Gregory Classic Day 26L Backpack – EARTH BROWN,就決定係你啦
然後剛剛收到
見到實物有d失望
本身孭緊果個Timberland Heritage Backpack隻色仲靚
希望脫毒成功
多士咁
Gaston Luga點睇
呢啲色咁難襯都買
想脫毒跟返大圍買返啲多人買嘅色呀嘛
fjallraven隻high coast tote bag幾吸引,有冇巴打用緊?
我覺得普普通通啦 但鍾意咪買囉
有冇巴打有用呢款袋? 除左MR之外有冇其他推介?
Superme用料如何
想買個背囊去旅行 唔帶喼
30-35L 拎上機 有咩推介
Able Carry Max Backpack
Aer Travel Pack 3 Backpack
Bellroy Transit Backpack Plus
Evergoods CTB35 Backpack
Shimoda Explore V2 35 Backpack
PEAK DESIGN TRAVEL BACKPACK 30L
BOUNDARY SUPPLY ERRANT PRO
The Pakt Travel Backpack
Able Carry Max, CTB35, 二選一
有個美版,覺得有啲大個,同埋形狀唔firm
https://www.lifesportshk.com/other/topodesigns/shoulder-bag/932107250000.html
好似無出了 官網都唔見左佢
感覺靚仔D
係唔再出,而家出面重有貨尾,見佢有特價擒日買左喇
想請問下RAVEN 28防水好唔好

想搵個日常用既背囊,要有暗格,最後有埋水樽位。

爬咗幾頁文,覺得呢幾個好似幾好

Daily plus <學早幾頁位ching講,樣係bulky啲,唔係真係幾正
daybreaker2 <夠輕但唔知有重量後好唔好孭

ulvo 23/30 < 未睇實物但好爬文防水幾好
Raven 28< 款幾好

選擇困難
用左五年,都冇咩投訴,袋背用網面舒服透氣,一到夏天就日日用咁滯容量都比想像中大,成日臨時shopping完夾硬塞野入去都唔怕
但唔好預佢有咩間隔(得一大一細,大既入面有一層拉鏈暗格)同埋記得買個帶扣套返住條前面條帶,唔係既話條帶會瘋狂條條fing
得呢個袋都係唔多野先用架啦
唔知daybreaker2 黑色會唔會xpac呢?
Bro 知唔知幾時會出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞