[背囊撚][10] 又到聖誕 又到聖誕 黎緊仲有情人節 特別推薦 背囊 書包 無包包

1001 回覆
22 Like 18 Dislike
我等緊香港翻貨osprey farpoint 40
有無類似呢類既backpack推介?

靚咩?
呢種版型望落fashion d,平時不死鳥,gregory 個d長方形款太返學feel
呢個感覺好多舊魚
ctb26兩日前shipped今日就到
不死鳥係長官feel
你覺得有冇可能99.99USD買到Blitz 30,如果係呢個價我一早買左啦
Able carry max blue斷左貨咁耐
終於都有返貨
想問max表面磨擦會唔會有聲?
心大心細諗緊佢定等下會否出更新版
13L 藍色消失到天荒地老 上年寫2023,依家都五月
Able carry 個銀碼由USD 轉左做HKD
唔明你個問題係咩
我記得上個禮拜諗緊買咩色時係可以揀到藍色
磨擦會有 si si 聲?
磨佢點會冇聲
啱啱睇返原來Fjällräven曾經開過喺香港
有時想買佢地啲衫衫褲褲真係唔知邊度揾
Able Carry 點買會最平 官網?
官網啦,好似我買Max為例,Free Shipping, 首次order 10%off,再加red card 4%回贈,我平左295蚊
如果成日要去3日2夜/2日1夜嘅短trip,想一個背囊裝曬所有野,最好背脊位有暗袋可以擺passport之類嘅小物件,另外有一部15寸notebook

個人prefer 25L-30L呢個range,筆直2k內有咩推介?
Able Carry Daily Plus
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞