[背囊撚][10] 又到聖誕 又到聖誕 黎緊仲有情人節 特別推薦 背囊 書包 無包包

1001 回覆
22 Like 18 Dislike
之前呢度係咪有師兄買咗Evergoods CTB26?有冇包膠?
行山就coulee 啦
防水 你一野沖水就可以啦
2隻料都易打理 無乜分別
你睇返佢有無外袋/個拉鏈位有無遮擋好D
呢2樣應該會難清理D
我可能都係會揀返XPAC隻料,尋日行Log On見到呢個背囊 好似幾好咁,但係佢呢個Thermo-formed honeycomb EVA foam back panel 好似冇平時嗰啲咁好咁,感覺承托力好似差緊啲
上網見有人話呢個係抄able carry ,但間隔好似有些少差異
Able Carry個首購10% promote好似無左
我琴晚買仲有喎
呢個牌子d 款抄幾個唔同牌子
但我log on 摸過
覺得佢造工幾好
有無把打有用過aer fitpack 2
見過fitpack 3實物好似龜殼
唔知2 實物會唔會好d

諗住買個袋去外國讀書/gym 兩用
裝lap top/ipad/文具/少少書 同powerlifting gear
諗緊fitpack2 定 able carry daily plus / evergood plc 20
有諗過daybreaker
但想要個孭得舒服d 既
daybreaker 條帶有d 簿
之前明明喺左下角有條橙色pop up bar可以㩒
而家無左
造工係幾好 間隔都唔錯

Able Carry Daily Plus

Waxley ACTIVE | BUSINESS PACK - X-PAC® VX21

兩個都睇過實物,而家考慮緊呢兩個, 兩個重量都接近,都係1.2kg左右

有冇巴打買左Waxley 呢款?
諗緊呀 仲有隻UA21新買未開

EDC 放notebook notes唔知邊隻好

同埋Daily plus睇相好似好闊

另外問下daybreaker係咪定位唔同
Daily plus 21L 但睇落大過 daybreaker2 25L
想問下邊度有實物可以睇下?
觀塘,銅鑼灣
邊啲背囊啱30歲中佬用,唔想啲孭太細果啲好似返學咁
點睇national geographic啲袋? underarmor hustle pro好似ok
national geographic 以前就好
近年應該都係俾中資收購左咁
用料普通 靠廣告 明星 變身做潮牌
用osprey 好過啦
我都睇左實物
真係好bulky
有無人睇過fungolia 實物? 幾百蚊值唔值得入?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞