[背囊撚][10] 又到聖誕 又到聖誕 黎緊仲有情人節 特別推薦 背囊 書包 無包包

1001 回覆
22 Like 18 Dislike
屌…岩岩上millican官網 發現上唔到
好似執左粒…?
想問下rhune 22條胸帶點拆好大力都拆唔到出嚟
請教師兄們 有冇啲類似kanken但係多啲間隔嘅袋推介

喺日本買咗個 22000yen日本造 抵買
有冇人知
Osprey farpoint 其實係咪當行李喼用,好少出街當背包用?
想問香港邊度有Patagonia mlc 30L?
見香港官網同新城市店冇show出嚟
依家佢全線斷哂貨呀,起碼都要3個月後先返貨
賣左未
賣左啦
masterpiece好嘢嚟 用咗好多年都好新淨又唔會撞袋
不過我個款冇咩間隔擺多過用
係日本樂天買左個Gregory easy peasy day
係香港的半價, 條背帶薄薄地
第一次係日本樂天買野, 會唔會買左假野?
幾L ?點解咁多負評
連埋運費幾錢 佢係防水料?
唔防水,最平試過 75 usd, 另加運費around 50
咁大個你拎出街有咩用 幫人裝寬頻咩
師兄覆得好。我揹左過去,又拖左個喼,所以裏面咩都冇裝到
cpl28/able carry max 2簡1緊做travel backpack 有冇師兄用緊可以俾下意見
去咗suburban 試daybreaker 2同 daily plus,感覺上就咁睇兩個size差唔多,daybreaker咩上身好睇啲, 但係daily plus多啲間隔比較啱自己使用習慣。好難抉擇
Goruck香港邊到有實物睇?
travel 好似揀 ctb26 / ctb35 好啲
Ctb35 又幾正
同問 想睇下
daybreaker plus好好孭
袋身好痴塵,但個間隔正同設計好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞