[背囊撚][10] 又到聖誕 又到聖誕 黎緊仲有情人節 特別推薦 背囊 書包 無包包

1001 回覆
22 Like 18 Dislike
一定係XPAC
等黑色出 XPAC
留意返Skule 28係water repellent唔係waterproof
ULVÖ 23 650g 睇吓夠唔夠用,ULVÖ 30就900g
我都諗緊 重少少同值唔值貴二百幾
正如下邊大佬講ulvo隻料係更防水的

其他牌子XPAC都係隻好強防水物料
感謝 上網睇過ULVÖ 23 啲review 片 ,睇落都幾好,要揾間嘢睇下實物先
提番各位真係小心買2手
Carousell 上面啲2手越黎越多假貨
尤其mystery ranch同arcteryx
Patagonia同TNF都大把
XPAC我有摸過,隻料係幾正
想問下有冇人用過coulee 20同urban assault 21
諗住買嚟旅行用 (會行山)
本身有2day但嫌大得滯

係mr post果邊問但冇人覆
Daily Plus咁耐都未返貨,個衝動購買慾好似低左,睇片覺得好似好大舊
Daybreaker2 Cordura 128usd XPAC 162usd 值唔值貴二百幾?
用緊xpac 感覺幾好幾爽身,未用過cordura 比較唔到
如果官網買記得熄adblock... 佢個sign up for discount 係pop up 黎我個adblock block 9 左睇唔到無得用個10%off
xpac 好似得綠色 諗緊落唔落手好
唔係呀,咁蝕
喊出黎
唯有當食左佢
可以等黑色xpac, 條街少啲綠色係好事
我減完再加埋red card 4%,平左三舊水
想問下ulvo 隻料 同XPAC隻料 ,邊隻容易清潔啲?

有時返工要入啲大塵嘅地方,成個背囊都係灰塵
Xpac
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞