[背囊撚][10] 又到聖誕 又到聖誕 黎緊仲有情人節 特別推薦 背囊 書包 無包包

1001 回覆
22 Like 18 Dislike
有冇人用過
1K前後去旅行輕裝行下,有無推薦
依家睇岩FJÄLLRÄVEN Skule 28同Kaipak 28
點解我見到係$1489
我買果陣on sale緊
Thank橋巴打先 依家諗住美國官網訂再集運 計落平過香港啲門市
巴打有興趣集運skule 28嗎?我買緊ulvo 30
集運會唔會好耐? 4月頭要用,prefer依個星期揾下現貨
依家都諗緊ulvo 23/30好唔好
個料防水好似方便d
Ulvo 30香港應該無哂現貨
問過Lifesport要3月底至4月頭先返貨
但再之前問過講係3月中
你急用博唔過
咁真係要去現場望下23夠唔夠大
見佢寫裝到15吋notebook希望ok
btw ulvo rolltop實際上比zipper版有咩好處?
之前諗住買去睇過款,電腦放得落,但個main compartment 好細,如果去旅行應該裝唔到野好多野,佢個底個寬度連個飯盒都擺唔落
咁我應該都係帶d行街野(水樽,外套,充電器之類) 帶出帶入,旅行其他野都係放hotel個gip, 應該ok(?
同埋23吋好似都方便平日用唔會太大個
23 我見九龍灣有現貨 不過放唔落notebook所以唔考慮 我諗要集運2個星期左右到貨
我旅行放相機航拍完全23唔夠用
咁時間都好似緊左d, 可能我自己揾就算
感謝你的提議
無果d野帶去玩
我諗最主要係Rolltop防水應該再好少少
不過我接受唔到佢個樣
ulvo隻卷法卷完扣住好似牛角包

佢向兩邊扣落去都OK嘅
不過我諗過如果揹前面要拎野就多唔方便
捲出黎高過自己個頭
見youtube片上扣變把手
的確望落好似無拉鍊版咁一開就去到一半,見哂d野好拎
比你地講到好想入返個ulvo 30
但本身揹緊個skule 28仲好新淨
自從香港吉田包專頁上線
日本吉田包個網就死咗
至少香港完全上唔到
邊度見到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞