[背囊撚][10] 又到聖誕 又到聖誕 黎緊仲有情人節 特別推薦 背囊 書包 無包包

1001 回覆
22 Like 18 Dislike
已出手
剛剛上緊suburban 睇野, 再上黎望下先知間野原來咁撚閪
師兄你combine咗2個袋
試過孭上身咋
其實兩個都差唔多(個人認為)
但我鐘意plus 咁樣放水樽/遮多啲
之前上去諗住買袋, 全間鋪無其他客人, 3個staff坐哂係到做自已野, 問一句答一句, 態度好一般. 最後都係決定去幫襯第間.
早排買咗,USD92左右包運費,比想像中好

btw胸帶係唔係拆得
[member]見到zalora[ bellroy有d袋 一五折/member]
Gregory All day v2.1 vs Matia v2
主要返office用,大家推薦邊隻?
想問吓各ching意見, 想買個14‘ laptop 背囊返工用,睇啱左哩兩個option.
1.samsonite classic leather slim backpack
2. bellroy melbourne backpack

見冇乜人講samsonite 背囊,係咪唔太掂

MPL30 v2
無乜問題啊
2個牌子都幾好啊 鐘意就去馬
短纎維衫有磨擦你用500d都會有毛粒
Fjallraven Skule 28 同able carry max點揀好
差成倍價錢
想賣一個Able Carry Thirteen Daybag

對我嚟講太細用唔慣 半價賣
我都係鍾意plus個間隔多d
但plus重好多
想搵個好似deuter AC lite 23咁嘅背囊
前面開拉鍊加網背
唔中意個腰pad有啲頂住背脊
請問有冇其他推薦?
咩色?
英國 karrimor
Black
今朝啱啱俾Zalora cancel咗張單
我到左貨啦喎
公平咩
非常抱歉,以下的商品已從您的訂單內取消。取消理由是因為在處理您的訂單是發現該商品含瑕疵,缺貨等原因。如果您的訂單內還有其他商品,請放心,我們還是會處理您其餘的商品並盡快發貨。

Dhlm 一search正價仲賣緊
你買左啲咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞