[背囊撚][10] 又到聖誕 又到聖誕 黎緊仲有情人節 特別推薦 背囊 書包 無包包

1001 回覆
22 Like 18 Dislike
10%係官網折扣
你買黑定綠
Xpac應該挺身d
摸落係黏 即係層coating已經甩緊
都唔錯 係咩牌子?
同樣係新仔,岩岩買左Thule Aion 28L一個幾星期,都算滿意,間隔好用,尤其是鍾意個防水袋設計,用落都覺得有設計過啲細節位。

個袋的形狀幾好,就算冇乜裝野都好挺身,唔會變哂形好扁咁。最正係可以由28L變34L,好少袋有呢個設計,有都係電腦袋咁款

孭起黎都幾舒服,試過孭6.4kg野去塔門行左轉,淨扣胸帶,上落果時個袋背都貼身,膊頭都冇好大負擔。

不過,明明官網寫用waxed canvas,我本身好鍾意打蠟用舊後的感覺,所以係冇乜review參考的情況下狗衝

點知收貨後發現啲材料唔太對路,去番官方睇清楚先發現係Waxed Polyester Canvas...隻材料唔係好食蠟,用落都冇乜做舊痕跡,同埋收貨隻色同官網有少少色差

本身係貪以後可以自己上蠟保持防水性,但而家隻材料食蠟的效果唔算好,加上拉鍊冇防水設計,唔洗期待個袋的防水性。

點都好,Thule個袋用落都滿意,同埋個袋居然係made in indonesia,我覺得可以試吓呢個牌子的袋。
呢個牌子唔錯喎師兄直接喺官網買?香港會唔會有舖頭睇實物?
巴打講得好詳細 但我睇中果隻色斷哂貨
有機會再試

結果係美馬買左gregory rhune 22藍色 90幾美
官網好似冇得買,我都係上網訂,不過我呢款而家係amazon已經斷貨,你可能要搵其他網站。

我睇番官網,香港原來有好多經銷商,可能有實物睇,你可以試吓去睇:
https://www.thule.com/en-hk/dealer-locator
之前我都有睇呢個牌子,已經行過哂得灣仔電腦城二樓果間最多,呢間冇既話其他舖都唔駛去,唯有上美馬、日馬、樂天日本搵

呢款點睇?
清屋有個黑色Mr 2 day
己洗乾淨入左年幾兩年櫃
有無清有興趣
想問有冇邊間鋪頭可以用消費卷買daybreaker2
想網購用tng
有賣果兩間都應該有
官網有10% OFF
啱啱試係官網用TNG買唔得
唔知係咪因為要寄外國
佢係香港寄出,不過TNG俾唔到都無辦法
長沙灣寄出,今日落單聽日順豐收貨
認同,但真係輕
半價好抵
想收fjallraven raven 28 同skule 28
有冇人放2手

其實對於呢個款好掙扎… 基本上成個背囊都鍾意,但見完實物就知道而家圖入邊圈住嗰個位好唔掂,佢唔似一般背囊較鬆緊嗰條帶,佢呢條帶係固定,所以你拉緊咗之後佢就會有個圈fing 喺兩邊,個人唔鐘意呢個設計
剪斷佢
警世多次啲料好麻麻
半價買嚟玩款都勉強可以
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞