Boardgame 桌遊討論區(6) 各種桌遊推介!總有一款啱你!歡迎新手老手查詢/推介/交流

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
The Elder Scrolls有得back了
唔知重玩性夠唔夠,望落都有幾本書
想back英文,但帶人入坑要中文
jaws of lion 個removable sticker set做咩會比多幅地圖
比你直接痴落個新地圖到
有冇人有玩mindbug,覺得點
上網睇啲評價都唔差既對戰卡game 佢官網賣得又唔太貴 買左再算

https://shop.nerdlab-games.com/collections/mindbug
咁啲貼紙重洗乜removable
唔想搵集運
佢今次講明只做美國定美洲個邊先

其他地方等代理,亞洲好似比左CMON

但我除左Vol1,其他Set全英文,所以今次都想入英文
英文好啲
中文有時有啲譯錯
入完Vol 1見係中文, 雖然易啲明, 但硬係覺得怪怪地
之後全入英文算, 反正Unmatched啲字咁簡單
最近玩左welcome to the moon, 一隻game八種玩法,campaign mode仲有額外卡增加重玩性,誠意之作
鐘意玩flip&write既唔可以錯過
好玩喺我眼中已經繼承左原版welcome to
抵玩之選 一盒8個game
我都諗緊back 中定英
之前too many bone d fd見到咁多英文都冇興趣學
要特登入多盒中文黎教佢地
台灣出咗COB中文版團購價,預計9月到貨
All in 貴過英文版幾百
邊到

只限台灣本地, 香港要搵集運
好慘,如果要帶人就入中文,最煩係唔知下年準唔準時出貨加後面既expansion仲出唔出中文
https://youtu.be/-0qp3cQf8TU

無文字要求淨係諗到oink game….我拎起盒情書最後都係放低左
諗到,Suzume-jongすずめ雀
四月好多試玩會

荃灣嘗棋

旺角808
情書等就英文版新版啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞