Boardgame 桌遊討論區(6) 各種桌遊推介!總有一款啱你!歡迎新手老手查詢/推介/交流

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
The crew 有玩過呀,甚至係我top game 之一,但盒中貓真係搞唔掂,過程中無乜可以扭轉局勢嘅決策,而且樂趣太少。
我同你調轉
盒中貓ok, 但the crew玩到訓着..
爽快game
想問下有冇人買咗再印嘅Exploding Kittens Party Pack
有冇好似外國版咁改返全紅original card back
想買盒Zombie Kittens一齊玩
突然諗到卡背唔一致問題
淘仔有Final girls 簡中
Project L 4月 KS 有新expansion, 有reprint
4月4號
琴日又BACK 左AEG LETS GO JAPAN
城市名用英文無咩feel
佢話篇幅所限整唔到日文字, 解決方法係張圖到加返

但其實成隻game 都唔駛睇字玩
好似幾正
啲圖好靚
Big box好似冇包呢個?

有無人都訂左marvel zombie? 6月先出中文版?

上年11月訂左 等到都無哂期待了
無包呢個

BIG BOX 都唔係包晒, 不過係抵過散買
有冇類似波多黎各既game推薦?
每人揀action其他人跟住做既玩法

玩過波多、卡內基、new frontiers
Race of the Galaxy
Sor
Should be
Race for the Galaxy
買咗Zombie Kittens
諗住加埋落Exploding Kittens Party Deck玩
但發現卡背有少少色差問題
我個隻Party Deck係最初出嗰批
唔知而家新嗰批Party Deck仲有冇色差
有冇人可以解答到我
今日收到email話觀星者出貨
但你唔好問我得隻觀星者點玩
我訂最平個個炸

咁搞笑 淨係比隻公仔你有咩用
最近買咗muffin time
期待到時開game會有幾好笑
哩隻係我第一隻ks所以all in
如果一開始分左2wave收貨應該會玩到
想玩coc有無邊間鋪頭介紹?
TRPG應該去搵團join啦 無得就咁入去舖頭就有得玩
我知想問有無地方專搞團,有dm/kp帶咁thanks btw
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞