Boardgame 桌遊討論區(6) 各種桌遊推介!總有一款啱你!歡迎新手老手查詢/推介/交流

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
thx bro
見到力量哥有planet 2-3星期到貨就燥
屌你老未1月底買間鋪無啦啦拎去船運,話要儲單先運去香港要等幾個月
我鐘意玩美式Game 佢係 終極自閉
如果鐘意玩德式既我都相信佢算幾自閉
有好多euro都自閉過佢
我自己唔係好care互動性
美式同歐式各有各好玩既地方
想問下港島除咗棋葩 仲有無其他鋪推介
capstone?
好似得棋葩同capstone
Jolly Thinkers 灣仔

有冇人玩過
好似全世界都係星期一先出
唔係之前有美版咩?
見BGG hotness 第一,有冇人玩過?見兩個人 而且game play 時間唔長想知買唔買得過
就係英文都係啱啱先出
準備進入ffg大坑
amazon 訂咗等寄出
個hotness 轉得好快, 冷靜啲
我知 但係屋企太多4-5人bg,冇咁多人玩
呢隻2人 deck building 對戰同埋30零分鐘 想知玩唔玩得過
原來everdell husband wife改咗做gatherer同harvester
政治正確
好尻 wife 嗰張揍細佬好q
中文間廠話賣左個千份
小二花生2客
開始見到有review,睇落似star realms
there are only three languages that will reach it: English, French and possibly German (if a majority of German backers confirm their order, see below). This means that the other language versions of the games (Spanish, Italian, Brazilian and Chinese) will be delivered in English, but we will send the translations in PDF format.

咁中文版變英文版?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞