三十左右月入OK既女人係香港好難搵到另一半

1001 回覆
182 Like 1110 Dislike
中女被騙案就係咁樣開始
咁咩原因會令男人想幫樣靚格衰嘅女人埋單?
人地講緊你要隨成長變得成熟喎
想色了
你唔肯揀人工低過自己,收窄自己機會,咁你怪得邊個?
做bank 非sales 大把
其實係,如果搵嘅50k 男人真係搵妹妹仔
過唔到心理關口得兩三個結果
改自己心理關口
搵個有潛力嘅男人改造佢
單身快樂
大把喇…eo big4 bank都一堆30歲50k up
其實如果個男既有學歷有見識既話,月入真係咁重要咩?
百貨應百客

大把有錢既男人可以用錢解決問題
大把 但係你係到叫春
真,講真,依家拍拖都諗定結婚如果大家50K
生活都輕鬆d
其實都係你自己過唔到心理關口
先唔講年齡同個樣
搵個同你差唔多人工40k都得?
你係叻嘅有才智激發到你男人自己出嚟做生意搵超過100K都仲得

問題係你停留係金錢依個水平,覺得搵幾多同個人能力掛鈎依個潛意識?
都話唔會係公司識人
真, 都唔明樓主諗乜
如果樓主樣靚大波唔介意對方收入同自己一樣或者低過自己, 男人點會介意
佢試緊你姐個重點係「平時」
我相信大部分男人對女人買名牌袋都覺得冇問題
正如男人都鍾意玩車 錶 相機 hifi呢啲
只不過係睇你係咪一個月換一次袋個啲
正如你都唔會想你條仔每個月嘥錢喺啲無謂嘢到
樓主9upper黎
個個禮貌上都會咁講架啦
唔關事,睇樣同身材
向上搵算啦,向下都應該幾難夾到你
大把女藝人西格,一樣有錢佬埋單。
夠靚就cover到,都係total package咁。
咁當然唔同人weight 比重外同內地有唔同。
搵得越多越難搵差唔多lv 既另一半除非一齊咗好耐如果唔係自己搵到錢點解要照顧個搵得比自己少好多嘅男人
如果個男嘅有啲條件,即係人地有選擇權囉
你有冇樣同身材先,淨係話keep得好有咩用
跟住睇習慣興趣
男人就有排都未睇到錢,但正如你唔想搵個少過你嘅
搵得多過你嘅又唔貪你啲錢,咁你有咩贏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞