三十左右月入OK既女人係香港好難搵到另一半

1001 回覆
182 Like 1110 Dislike
人妖搵番gay
啱呀
如果唔係食餐飯都就住就住
好心你唔好成日ff然後係連登鳩up
隨時連自己都呃埋 以為自己真係咁 有精神分裂
問題係 差唔多年紀搵50k既
點解要揀你

錢佢唔愁 事業上你又未必幫到佢
青春你又無
樣同身材你唔專登提都代表你普通

咁個男人點解唔揀後生d?
差一兩皮月薪食個廿中都開心啦
詳見連登個醫生PO
有錢男人搵女好簡單

年紀 樣 身材 性格好 家庭背景好

你覺得邊款滿足同有條件比到人
25,6既豬扒?
咩post
出個story 話自己中左covid,一個鐘後數下幾多DM,唔過20隻狗公你就知係個樣出事
買個袋唔駛你出錢都要話難養 你個名冇改錯
絲打你做邊行
真心wow 如果醫護社福果d有牌ge 廿尾三十頭都有哩個pay wow
人夾人咪個人之處啲野
識就話姐
岩岩識 見你成日用唔同袋
除非你身家雄厚 買開貴野 唔係都會止步啦

印象分黎
樓主,講到依到仲未明冇人話你要人養,但一個人對外present 自己,大概都想像到之後一齊會點,in case 結埋婚,唔敢諗開支會有幾大,對方食好着好用好,另一半就追進度㗎啦

樓主想知拍過幾次拖,如果少我理解,如果多都仲係用表面方式黎諗嘢睇嘢,咁我好明點解會難拍拖了
50K都唔愁錢
我搵緊呢個數都煩緊供樓
而家就係人地唔想夾你
一定要揀你50K?

搵個30K

總月入80K都夠啦

大把兩公婆供樓都係每人搵緊3萬幾四萬就做到
香港難供係第一筆錢咋麻
3次
對上一個ex係做ibank Meddice office

重申一次,我只係想搵個夾既人組織家庭
日後洗費開支我唔介意AA

但我想搵返個收入一樣
因為如果大家都50K
生活會輕鬆d

如果一樣大搵得20-30K真心不了
識人30零 應該咁上下收入 自住(唔知買定租)
渣架teslun 養隻貓
唔L結婚 成日食妹妹仔 不知幾爽
Middle office
如果我有樓自住都唔介意對方搵少過我
但問題我無樓,所以我自己同另一半都努力搵錢
你唔好再扮女人
其實30左右 月入50k男人真係好易搵
Ibank, law firm, 醫護行業都好多
係你識唔到
可以留意下ig: hkibankmemes之前都有搞成熟派對 target 30+人士參加
咁講
有唔少男人approach,我都reject佢
當然唔係收入呢個point
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞