三十左右月入OK既女人係香港好難搵到另一半

1001 回覆
182 Like 1110 Dislike
月入OK既女人都想搵返月入OK既男人
但問心月入OK既同年男人(講緊50-60K)
仲點會搵返同年既女人,梗係識返d廿頭妹妹仔

同一時間,月入OK既女人都唔會揀人工低過佢既男人,覺得佢地配唔起自己
就算女人肯,男人都會自卑

所以呢類女人變左兩難局面
利申 我就係咁
其實男人都係睇樣😁
因為月入低嘅揀個靚嘅
月入咁高嘅揀個靚又大波嘅
從來唔係睇女方月入幾多
你識男人嗰時唔好講得太detail自己搵幾錢,發展到咁上下先講,可能會好啲?
自問keep得唔錯
低睇返23,24歲既相,真係有分別
雖然好多人話我似25,26
唔關事
睇樣
香港冇靚女會單身超過半年
男人靚仔又可能會呃你,樣衰都可能會對你差,緊係選靚仔
對波下垂未
出左黎做野咁耐
衣著唔再靚妹仔啦
有次拎個chancel 同個男人出街
佢借d意問我平時係咪好中意買名牌
畀佢感覺好港女咁
Chanel
養弟弟lor
關收入咩事
唔通劈頭第一句就問你你月入幾多?
通常都係樣/身材/性格問題啦

同埋5,60k真係唔係好多,你話500,600k就真係難搵個差唔多嘅男人啦
識好多男人郁無50K 講真

人工低過自己過唔到心理關口
頂多廿尾
我就覺得隨住年齡增長,個人應該要越來越成熟,舉止要優雅,言談要有內涵。
當內在條件足夠好,即使外表差咗,都夠cover。
搵/養dee Dee 囉

有能力同搵到錢的男人

根本唔會睇錢 你搵到養活自己就得

男人只會睇內在賢良,外在自己覺得正

同埋過左某歲數

係一定唔會考慮

特別係想生小朋友 有d 學底果堆
無圖你話張栢芝咁樣都得啦
睇你响邊度識㗎啫
唔通公司識?
公司得30中鬼佬單身
如果妳對對方收入同年齡都有一定要求嘅時候,
又真係好難搵到另一半嘅。
不過我建議下次個topic可以改為
"三十左右月入OK既女人係地球好難搵到三十左右月入OK嘅另一半
月入60K 都係要搭地鐵返工同買唔起樓
識男仔,唔好講咁多工事,收入含糊講就ok.

識男仔,佢人工低唔緊要,最緊要佢係肯改變現狀。

否則,如果佢躺平一世搵兩萬,你只能同佢移民離開香港。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞