三十左右月入OK既女人係香港好難搵到另一半

1001 回覆
182 Like 1110 Dislike
其實唔一定係lv ,我都怕人一身名牌。而一身名牌嘅人大多就正正覺得一身名牌可以有助佢識高階層少少嘅人。所以好有可能兩條友都係cheap9充大頭
真的,大左你會覺得,相處舒服真係最緊要。
咩靚女大波,試過就算啦⋯⋯
不 兩個都太強好易嘈交
其實好多有錢階層嘅人都一身名牌架啦,
不過你睇唔出姐

國際學校啲細路連筆袋都買600蚊一個
呢啲人地用咗你都未必知係名牌
條問題好似好中性
我有時都會鍾意問朋友幾耐買一次同幾錢
當然要有返咁上下熟
sor 可能我睇太多韓劇,諗住佢地嘈嘈下有火花
是咪ff太多 啲人買得起 又鍾意咪買
我都話,我唔反對呢點,所以我咪話,你著得起係ok,最怕你唔係。
咁條十幾歲𡃁妹係咪國際學校,有咁難知道嗎?

真有錢好易睇,如果我睇唔出嘅名牌咪有錢囉,因為用唔係要人睇得出,係人都識果啲就用黎show off嘅!一身果啲嘅人,10個9個都係充大頭
揾幾多真係好睇際遇同邊行
同個人能力既關係真係唔大
真係買得起咪得
通常出面睇落強勢,對住屋企另一半可能變小綿羊呢
我都係呢種
樓主同某巴打見到我地啲對話,應該想打撚死我地
政府就冇野好講
人工係私人市場差唔多一倍, 身邊都有人做得耐不吃人間煙火離哂地
不過呢個時勢仲做政府既人, 抵佢賺咁多既
即刻深潛哂兩個
好多有錢人唔會大大聲講自己有錢
識耐咗先知佢住半山
咁撚有料上黎叫春做咩?
你係高質嘅就唔使上黎叫春啦,自己睇下approach 你嘅男人有幾撚kam 都知自己幾低質啦下話?
香港地有塊閪個樣少少醜都大把狗公埋身,唔好以為有幾隻狗公埋身就deserve better 啦

我搵個數就係你講嘅要求嘅double 甚至更多
但要簡都唔會簡你呢d 賣剩蔗,又要求多多,搵個幾皮野巴屎弊串柒柒d 臭閪港女
其實睇教養談吐係睇得出既
鐘培生
岩呀,我指係你識條女,佢讀邊間有咁難知咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞