[CCCU]城大專上學院2017新生入門攻略 (2)

1001 回覆
13 Like 6 Dislike
我想問下有無人收到個封話月中會sd黎既email,乜都無唔知點報d soc同ocamp,d 人話要學生編號

我交學費收據嗰日喺出面報左
我報嗰陣唔洗寫學生編號

我今日先去木人巷,有d soc 唔比我報 ,甘你淨係留左電話俾佢地?

有咩soc唔比報?我見天文好似幾好玩 都比asso報
我想問下有無人收到個封話月中會sd黎既email,乜都無唔知點報d soc同ocamp,d 人話要學生編號

我交學費收據嗰日喺出面報左
我報嗰陣唔洗寫學生編號

我今日先去木人巷,有d soc 唔比我報 ,甘你淨係留左電話俾佢地?

有咩soc唔比報?我見天文好似幾好玩 都比asso報

有個美術soc 佢地好似唔知無學生no要點搞甘 有個就淨留低電話
cccu 既red day係幾時嫁?
要幾時同點報soc

報ocamp同soc個啲應該過埋今日就完la,所以我今日都去報。想報既今日6pm就系最後限期喇。
想問下city信用卡據稱係與恆生銀行聯營 但我剩係得中銀卡 咁申唔申請到嫁?同埋幾時可以開始申請?
AAJS 9月year1
感覺好伏

開學你就識到人嫁喇
好多人都唔玩city果個o camp
唔上連登
你係咪有野想問姐

想問要唔要interview?
想問下cccu自己有冇ocamp?
同埋個email話12/8 reg科? 有冇巴絲知道d程序
有冇巴打諗住聽日去報d soc ocamp?

我見好似全部soc既ocamp都比asso仔報
有冇巴打諗住聽日去報d soc ocamp?

我見好似全部soc既ocamp都比asso仔報

我去睇下先再報

有冇人同我一樣未收到email

same here

我都未收到

今日(12號)係reg科?

未收到
8月中封email係淨係叫我地去整學生證?
如果唔係香港 去唔到點算

今日(12號)係reg科?

想問下city信用卡據稱係與恆生銀行聯營 但我剩係得中銀卡 咁申唔申請到嫁?同埋幾時可以開始申請?

關中銀卡咩事?
恆生已經係AC1放左booth出來招人開卡
上網自己UPLOAD資料都得, 少D贈品好似係
AAJS 9月year1
感覺好伏

開學你就識到人嫁喇
好多人都唔玩city果個o camp
唔上連登
你係咪有野想問姐

想問要唔要interview?

同問

同問

http://www6.cityu.edu.hk/arro/content.asp?cid=163
拎左EID既話可以入aims睇你邊日幾點reg得
Registration Status and Time Ticket
讀dvd既 留個聯絡
平心而論

再講多次 今年入學cert係跟city
其實德福環境係唔係真係好劣 好似中學咁?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞