[CCCU]城大專上學院2017新生入門攻略 (2)

1001 回覆
13 Like 6 Dislike
我想問有冇人知 測量 8月7日walk in
Direct apply 得唔得?

CCCU冇測量讀 bye bye
靜晒嘅
靜晒嘅

放jupas會多人番
靜晒嘅

放jupas會多人番

sad but true
靜晒嘅

放jupas會多人番

你認為會?
靜晒嘅

放jupas會多人番

你認為會?

好多cd rom mon post
靜晒嘅

放jupas會多人番

你認為會?

放jupas咁多人fail ,一定有人會走入黎問野
靜晒嘅

放jupas會多人番

你認為會?

靜晒嘅

放jupas會多人番

你認為會?

\l/
唔係今年嘅DSE生有冇reg day/Ocamp/Oday嗰啲嘢?
唔係今年嘅DSE生有冇reg day/Ocamp/Oday嗰啲嘢?

Reg day ,Oday一定有
Ocamp就睇你讀果科有冇搞
報名同上網都好似唔太見讀sw嘅人
依家係唔係忙緊返intern
知唔知邊日影學生相 ? 屌家陣俾影學生相呢樣野卡住我8月飛嘅大計
知唔知邊日影學生相 ? 屌家陣俾影學生相呢樣野卡住我8月飛嘅大計

自己影相up上AIMS

自己影相up上AIMS

明白明的
點解好似無咩人讀financial services呢科 係唔係伏黎
info day係唔係一定要去
info day係唔係一定要去

唔係
請問幾時先有登入aims啲資料
未交學費
我想問下 defer封解釋信要點寫
點解好似無咩人讀financial services呢科 係唔係伏黎

上年100人左右有 5 6個入番ust 應該唔差既
我想問下 defer封解釋信要點寫

要申請grant loan,所以defer
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞