[CCCU]城大專上學院2017新生入門攻略 (2)

1001 回覆
13 Like 6 Dislike
整學生証張相係咪可以上網upload?

有冇DVD既同學仔 報左呢科好似好伏咁
12號個日係咪一定要返去?
12號個日係咪一定要返去?

自膠睇錯左,無野啦
想問韓文及中文雙語易唔易升反u 註冊趕時間冇報到ocamp係咪就冇得再報

雙語冇ocamp
多人升得返 不過唔講出黎
利申 ke year2
點解好似冇乜apss人咁
me apss hs 有冇小伙伴

Yr2計唔計

apss same here
btw有無報ocamp?

DVD

巴打有冇報ocamp
AAJS 9月year1
感覺好伏
AAJS 9月year1
感覺好伏

開學你就識到人嫁喇
好多人都唔玩city果個o camp
唔上連登
你係咪有野想問姐
hea底既話就咩科都一樣伏
努力回報係成正比
叫春叫埋8月就努力讀升返上去
想問下星期有邊幾日有野做 reg day, pre day?

巴打有冇報ocamp

cimp 想問下oday ocamp同埋剩低啲手續要幾時返去搞?唔記得晒
我想問下有無人收到個封話月中會sd黎既email,乜都無唔知點報d soc同ocamp,d 人話要學生編號

有冇人報左Cimp (Creative and Interactive Media Production) ?
我今年grad,入左city creative media,大家有咩問題我會好樂意解答
等大家唔好因為唔知道而中伏
https://t.me/rockyihh

我想問下有無人收到個封話月中會sd黎既email,乜都無唔知點報d soc同ocamp,d 人話要學生編號

我交學費收據嗰日喺出面報左
我報嗰陣唔洗寫學生編號

巴打有冇報ocamp

cimp 想問下oday ocamp同埋剩低啲手續要幾時返去搞?唔記得晒

其實我都唔知
但前幾日已經報左ocamp

我報嗰陣唔洗寫學生編號

我今日先去木人巷,有d soc 唔比我報 ,甘你淨係留左電話俾佢地?

DVD

DVD +1 驚伏

我報嗰陣唔洗寫學生編號

我今日先去木人巷,有d soc 唔比我報 ,甘你淨係留左電話俾佢地?

交埋錢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞