[CCCU]城大專上學院2017新生入門攻略 (2)

1001 回覆
13 Like 6 Dislike
如果個分係331331 係咪無機會讀到asso 我考dse之前報左translation asso 已經拎左conditional offer 但因為無5條2 佢叫我等到17號先至有通知 想問係咪讀到嘅機會係咪等於0 唔想讀fd

[

Cccu啲科多數爆唔爆?

我想問Apss係分major黎收人定統一咁收?

利申:諗住聽日in,但驚無位

統一咁收 第二年先揀concentration

咁international studies 係咪伏野黎?

好睇個人興趣 呢個concentration政治向,好似有啲科會同public administration management一齊上
教international studies既benny風評好好,個人認為唔伏
有冇巴打揀左ibm

當然唔會

Generic courses 係咪選修
想問下health studies可以升上邊間8大既nursing
如果想yr2升三大 除左full cert有無話幾分左右先會收?gpa大概要幾多?
想問下琴日walk in SW 有無人今日已收到電話?

今日去到
聽到有兩個人話琴日收到電話 今日已經去咗拎offer啦

咁佢都一定會留其他offer 比我地

why 無call

好睇個人興趣 呢個concentration政治向,好似有啲科會同public administration management一齊上
教international studies既benny風評好好,個人認為唔伏

應該唔伏 畢竟benny教 但今日聽人講好少人揀is呢個stream 有機會少人到開唔到班 所以有冇apss既同學可以講清楚呢幾年揀is既

應該唔伏 畢竟benny教 但今日聽人講好少人揀is呢個stream 有機會少人到開唔到班 所以有冇apss既同學可以講清楚呢幾年揀is既人數趨勢呢?
再次證明大陸人係唔識咩叫禮貌
你成家人衝晒過黎大叫 係唔會有用架
坐底 慢慢等下啦
有無商科巴打可以比D意見
CCCU同HKCC都收左我物流
但兩邊都有人支持
唔知邊間最好
有無CCCU物流巴絲比D意見
幫朋友問
city mkt/三大bba/bu bba
想yr1有得in cgpa大概要幾多?
yr2又要幾多?
佢英文有4
唔該哂
幫朋友問
yr2又要幾多?
佢英文有4
唔該哂

幫朋友問
yr2又要幾多?
佢英文有4
唔該哂

Year 1: ~4
Year 2: City mkt: >3
有得in 但唔代表會收
想問下2016 dse想報cccu,而家係咪得walkin依個方法可以報?
想問下2016 dse想報cccu,而家係咪得walkin依個方法可以報?

係啦
再次證明大陸人係唔識咩叫禮貌
你成家人衝晒過黎大叫 係唔會有用架
坐底 慢慢等下啦

interview?

拎信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞