[CCCU]城大專上學院2017新生入門攻略 (2)

1001 回覆
13 Like 6 Dislike
無錢交第一期學費 交完留位費 想問下 8/8交錢 可唔可以defer 等到申請non mean?

可以
如果未出到 可以再defer

乜8月8先交學費咩?點解我張offer letter 既complete admission procedures 係18/7既

依個係留位費deadline喎唔係咩

佢寫submit for enrolment deposit 係17/7, 而淨低既錢即係complete admission procedures個欄係18/7,即係點,邊個先岩

17號前交4500,8號前交1萬8

咁點解我封信寫18/7
Anyway唔該晒

交完留位費洗唔洗返office 覆一次先

有冇人報左Cimp (Creative and Interactive Media Production) ?
我今年grad,入左city creative media,大家有咩問題我會好樂意解答
等大家唔好因為唔知道而中伏
https://t.me/rockyihh

有冇打算改番叫thinking

meaningless or thinking

meaningless or thinking

reading 都用左好耐

可以
如果未出到 可以再defer

乜8月8先交學費咩?點解我張offer letter 既complete admission procedures 係18/7既

依個係留位費deadline喎唔係咩

佢寫submit for enrolment deposit 係17/7, 而淨低既錢即係complete admission procedures個欄係18/7,即係點,邊個先岩

17號前交4500,8號前交1萬8

咁點解我封信寫18/7
Anyway唔該晒

交完留位費洗唔洗返office 覆一次先

交完留位費仲要返去3601俾佢地睇架
不過記得星期日唔開

我啱啱攞番張野嚟睇發現點解佢會叫我7月10之前完成入學手續嘅 我依家點做好,之前交完留位費就冇左件事
我啱啱攞番張野嚟睇發現點解佢會叫我7月10之前完成入學手續嘅 我依家點做好,之前交完留位費就冇左件事

聽日辦返

聽日辦返

聽日辦返

係咪去3601?
3601 星期日唔開
等星期一啦
9:00-12:30
2:00-5:30
有無ching讀communication and public relations
呢科難唔難 多唔多人升ugc?

祝你好運

聽日辦返

係咪去3601?
3601 星期日唔開
等星期一啦
9:00-12:30
2:00-5:30

但係jupas都未放榜就咁快叫我辦入學? 知唔知有冇得推遲辦?
有無ching讀communication and public relations

祝你好運

祝你好運

一個人升u果科應該唔洗開落去
有無hrm 新生啊
Ps 準備升hrm asso year 2
有冇isd過來人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞