[CCCU]城大專上學院2017新生入門攻略 (2)

1001 回覆
13 Like 6 Dislike
問都唔問直接抄晒我d野自己開

Credit: MHIN7
我唔記得左,sorry

一句唔記得
人地hkcc都起碼走黎問下可唔可以借去用
讀完社科都唔識引用要點做
抵你讀edu
個post送比你賣廣告啦Felix哥

我錯okay?
咁不如你教下我推爆左應唔應該開番?

拿,不如咁啦
如果你咁介意你開番個post
我再入黎留名ok?

I don't give a fuck
係唔鐘意比你抄襲姐
你永遠都岩架啦Felix哥
講左送比你 唔好客氣

自己做錯抄人野仲講到我係care個名 自己基本manner都無都係人地既錯 我五體投地
真心 443444去唔去cccu報sw好?
問都唔問直接抄晒我d野自己開

Credit: MHIN7
我唔記得左,sorry

一句唔記得
人地hkcc都起碼走黎問下可唔可以借去用
讀完社科都唔識引用要點做
抵你讀edu
個post送比你賣廣告啦Felix哥

我錯okay?
咁不如你教下我推爆左應唔應該開番?

拿,不如咁啦
如果你咁介意你開番個post
我再入黎留名ok?

I don't give a fuck
係唔鐘意比你抄襲姐
你永遠都岩架啦Felix哥
講左送比你 唔好客氣

自己做錯抄人野仲講到我係care個名 自己基本manner都無都係人地既錯 我五體投地

我認我係冇落番credit係我問題
道歉我就做左,你唔接受我都冇計
雖然我唔知你係邊個,大家同科一場都祝你前程似錦。
真心 443444去唔去cccu報sw好?

試下無妨
想問一下點睇雙語傳意 西班牙文及英文?
難唔難升返上去
想問cccu商科係咪正正常常講野就有offer
如果我23333 想walk in cccu GM 有冇可能
依家仲搭緊車去cccu 好lun緊張
難唔難升返上去

senior entry 近年就加左位 相對黎講係易入左

教既野 會唔會好難 對呢科有少少興趣 唔知讀唔讀好
聽日先去會唔會太遲
難唔難升返上去

聽講呢科有得去西班牙交流
如果想讀ABAGM呢科既而有問題既都可以問我

如果我23333walk in 有冇可能
點先可以year 1走
利申:有isd offer想cityu comp sci
點先可以year 1走

Year1走要Full cert同高GPA
點先可以year 1走

year 1 full cer 過 3.6 有 cityu cs / cu engine offer

沒full cer 既去take ielts / dse / igcse
點先可以year 1走

year 1 full cer 過 3.6 有 cityu cs / cu engine offer

沒full cer 既去take ielts / dse / igcse

year 2 就過3 有city 不用full cer
難唔難升返上去

聽講呢科有得去西班牙交流

呢加先學西班牙文 開學會唔會好輸洩
如果想讀ABAGM呢科既而有問題既都可以問我

如果我23333walk in 有冇可能

有呀 有朋友好似全2(?)定唔知13分都入到 唔洗驚

全2即係10分 都有機咩
好似好難喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞