[D221-] 抗俄衛國 144: Slava Ukraini 烏軍成功光復Lyman 繼續光復盧甘斯克州的時代革命

1001 回覆
25 Like 5 Dislike
2次包圍
利曼死守到被團殲
赫爾松大撤退就被烏一日五十城

宜家既蛾軍只有點樣輸既選擇權
近呢個幾星期連點樣應對同防守都全部落後人地幾步咁
有無網絡都成問題
多產既種子都要靠歐美入口就知呢個國家頂唔順到制裁
唔係公投,當年烏克蘭自己既數據都係親俄接近一半
不過可能係有少少outdate既數據

如果巴打搵得返,我地不妨放喺1 樓
當年既蘇聯都不免要瓦解,俄羅斯更加做唔到
91年烏克蘭獨立公投
重點係俄軍前線繼續俾烏軍顏射,而克宮國防部部長則繼續打飛機。
哈爾科夫州戰敗應該對蛾軍好大打擊,而家撤退後再重整返好大機會都係由殘兵敗將組成嘅混合編隊。

唔好話攻,只要守得住條線已經還得神
我講既係呢張

如果搵得返只想一生跟黨走巴打講既資料
我地可以貼喺一樓
亞美尼亞而家佩洛西一股屁坐落去就乜事都無
四字歸納:人形蜈蚣
唔係殘兵敗將
就係班大肚腩伯父預備役

再唔係就係班唔聽指令淨係識飲酒既癲佬

烏克蘭唔打佢防線都自行崩潰
俄軍戰事初期打太進取太深入烏地,冇預判戰事後期要打防守,致俄軍敗局已定。
T62主炮係105 定係125mm
115mm
大好機會拆你骨你估西方國家唔會咁順攤俾你賠錢算數

唔斬開你10碌8碌一陣10年後又來過發顛射核彈仲得了
咁汁到啲125彈藥又用唔到,啲T62真係汁到都唔要
拆骨嘅前提一定係去核,如果唔係呢班嘢邊個拎住核彈都嚇都全世界冇得瞓,始終新國家政治同社會風向太唔穩定。
但要俄羅斯去核真係唔知有咩方法,所以我都只可以睇落去,諗佢唔掂
冇可能棄核好冇
美帝連北泡都去唔到核
對蛾狗有乜可能
現代世界已經無可能鎖國
唔去核就只有推翻普狗,揾其他政權頂住先呢個可能,砍件拆骨就冇乜機會啦
美軍當年空運越南啲小朋友嗰架飛機,
都係因為用左舊零件而墜機
中俄無零件support, 可以頂幾耐?
你估烏克蘭本身撚有咁多坦克呀,西方坦克都無俾烏,俾得多都係裝甲車
d坦克全部都係最大軍援商俄佬送既,執埋執埋都唔知幾多部,全新既就咁掉係度俾人拎
點會唔可能?中國成14億市場,
全世界恨都恨唔切啦,鎖國點會有事?
我好期望中俄一齊鎖

不過各位巴打要plan定後路
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞