[D221-] 抗俄衛國 144: Slava Ukraini 烏軍成功光復Lyman 繼續光復盧甘斯克州的時代革命

1001 回覆
25 Like 5 Dislike
唔知11月前有冇呢個畫面睇
條友之前幾年大部份收入都係響中共補貼下面賺,賺到做首富,呢兩年都幫中共響新疆塗脂抹粉,美國國策要同中國脫勾,佢就痴到實,你見佢比 Star Link 真係當佢好人咩
佢識咁諗就唔會咁柒
生意佬係現實啲
始終克里米亞但年投降太快
recognize elon出starlink幫手係一件事
但唔通出8000萬就買得起人地成個國家主權咩

不過出面有班撚屌就係想人同佢地泥漿摔角
2022年嘅曹長青淪為奶俄大外宣
由公投、核威脅、北溪、trump、到宜家一連串「事件」,純粹想制造個新利俄國際輿論,等入冬收慢攻勢就睇下可唔可以迫烏和談,挽救戰場上既一敗塗地,普京宜家唯一可以做係得呢啲
難啲 條橋俾人炸
海路又驚變莫斯科號
仲要對家開全地圖見你運高價值物資就郁
博物館收藏品
滑膛炮 移動戰爭博物館
幾時出埋戰列艦 想睇
俄狗:
芬蘭冬季戰爭,仲有另一場芬蘭繼續戰爭
芬蘭繼續戰爭先係芬蘭國家命運嘅真正決定性結果
https://news.yahoo.co.jp/articles/ac0d970835f5028b20269b055a95beb74644526f
日本外務省決定驅逐俄駐札幌總領事館一名領事,作為對早前俄驅逐日駐海蔘威一名領事嘅對抗措施,該名領事需於本月6日前離開日本
條撚屌咪典型一朝得志語無倫次囉
司機一定要企硬
Elon 本身顧慮並非有錯
希魔係戰敗之前極之希望有骯髒彈
挽回東西線ga劣勢
你難保蛾畜會用呢招定軍心

第二而家兩邊都無得退
情況就好似膽小鬼遊戲
邊個縮就邊個輸
到最後就焗到蛾畜要動用核武攬炒
對人類文明係一大破壞

陶傑最近都有講呢個問題
佢雖然唔係知識多,但眼光奇準

所以最後係堅持定係appeasement
我地只能旁觀,睇下呢個政局點大變
日本政府忍咗(日本北方四島,日俄油田合作project俄羅斯山爾反爾)俄羅斯勁耐

利申完全唔識日文
Dllm 真定假
點解Trump唔收下口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞