[D221-] 抗俄衛國 144: Slava Ukraini 烏軍成功光復Lyman 繼續光復盧甘斯克州的時代革命

1001 回覆
25 Like 5 Dislike
普京: 查下邊位物資官最近買車買樓
太多潰兵, 正常.
無序撒退既潰兵會進一步沖擊後方防線 仲會散播恐慌
而且而家明顯俄軍東線前線軍閥化非常嚴重, 逆風仗個個趕著走
一夜間東線南線都崩潰
俄要救求其一邊都難

人地oryx 標題已經大大隻寫住show of shame
內文亦都好詳細解釋咗比利時好多野可以比但唔比,我都已經copy and paste 埋出嚟
根本冇買過
落左格啦
班軍官根本冇諗過普狗玩到咁大
平時d保養費肯定食左落肚
諗起中共糧倉著火原理
核戰後都唔會有舊體制剩返 追究唔倒 諗落真係好既貪汚對象
求其指個呢幾日被烏反cup左既前線地方話送左過去就可以推得一乾二淨
https://twitter.com/nexta_tv/status/1576632647207768065?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1576632647207768065%7Ctwgr%5Ee08c3a3af7990a14ba4a09d47a44a9b042e30bde%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fembed.lih.kg%2Fframe%3Fu%3Dhttps3A2F2Ftwitter.com2Fnexta_tv2Fstatus2F15766326472077680653Ft3DgQvjOh3QdLb7d5f9ofcTeA26s3D19h%3Dda346f0btheme%3Ddark

美國將每月向烏克蘭撥款15億美元直到戰爭結束

據該報報導, #US正在討論建立一種更常規的援助機制,以幫助#Ukraine的經濟在戰爭期間維持生計。

用喺阿富汗慳番嚟既錢月供買起俄羅斯
原來偷偷地賣咗俾伊朗同北韓
現在有牆倒眾人推既感覺 西方加快力度
唔想再磨持久戰 想冬天前完場
要貪一早貪左啦
以加貪就緊係拎去換美金或者金啦
有冇得出一次f.22?
新黑海艦隊
加速推既似係烏克蘭
畢竟佢唔知時間一長,歐洲個邊會唔會為天然氣賣左自己
早打完,為免夜長夢多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞