[D221-] 抗俄衛國 144: Slava Ukraini 烏軍成功光復Lyman 繼續光復盧甘斯克州的時代革命

1001 回覆
25 Like 5 Dislike
係咯, 作為姦夫, 點解唔可以喺個老婆屋企過夜,
同老公食下飯飲下紅酒?
呢件應該好多人一早block左
我反而擔心俄佔區啲平民到時俾人搶嘢
NTR本子常見劇情, 見怪不怪
果然係俄佬做.
Ch4 仲potent 過co2 n 倍
屌佢老味 真係地球毒瘤
炸左哈赤大橋, 收復赫爾松, 斷左克里米亞供水,
等佢不攻自破.
商人就係兩邊落注.
Mobilized men from LPR, 係被動員既親俄民兵?
CCTvB宣傳俄羅斯已經達成戰略目標,係美國同北約要求烏克蘭打落去,又真係好多人信
個情況同結婚一樣, 兩個都想結先結得成.
用黎形容美烏對俄既態度係最適合
劫匪已經宣稱完成目標(雖然死咗唔少兄弟),係警察窮追不捨迫害佢唔肯停戰
CH4溫室效應大約係CO2的25倍。
Elon 佢講錯野多,又唔係無前科
佢係烏克蘭ga幫助係極之重要
重要性可以同HIMAR可比
佢覺得收番四州就夠
當然呢個都係烏克蘭早期想要既戰果
係宜家形勢大好想順便拎埋克里米亞
馬斯克俾咗八千萬美金
你哋俾咗幾多?
Elon Mask高登仔性格,一向都大口唔收口啦

唔使太大反應喎,講番克里米亞成個故仔俾呢位有錢的高登仔聽就冇問題啦,最重要佢宜家都仲幫緊烏克蘭🇺🇦
咁相比其他溫室氣體其實唔太多啫,啲R134A 雪種個GWP index 都係1430(×CO2),壓縮罐推進劑R152a嘅 GWP都已經係124。契哥炸咗條管除咗係要令其他國家就範製造民意之外,佢嘅效果我有疑問
但D蛾毛就想捉住呢樣野玩離間分化
睇吓出面就知,蛾畜們又上哂水
點都唔會屌elon吧 一個唔高興cut starlink咪大獲
你cut 左佢都照打架啦,主導權宜家係烏手上,就算無西方軍援一樣會繼續打,只係真係會變持久戰,問題係條友影響力大,就算9up烏方一定要迫住回應,澤仔個回覆已經好比面條柒頭
中宣部出幾錢請你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞