[D221-] 抗俄衛國 144: Slava Ukraini 烏軍成功光復Lyman 繼續光復盧甘斯克州的時代革命

1001 回覆
25 Like 5 Dislike
直接BLOCK左佢就得
我一早BLOCK左
條撚樣係澳門狗黎

我未見過贏緊嘅國家or部隊要同人講和
你有冇見過44年嘅美軍同納粹和談?
個陣係納粹同日本先想同人講和
叫俄仔直接宣布將海參崴送畀日本啦

(個成日講自古以來中國領土既澳門仔會激到彈起,但都講唔到一句野)
又信

俄狗避彈衣瘋狂加價 1800% 借完錢分分鐘都唔夠買
最近五盧布/五毛係咪開始見到俄羅斯+普京連續失威
所以好緊張開工了???
驚俄佬放核彈既可以睇下美軍前中將點講
https://twitter.com/markhertling/status/1577023354263203841?s=21
你地臭閪蚑那策應咗幾多
有冇人發現其實哈薩克個位置係有決定性
俄國最強嘅核武部署位置多在中部西伯利亞
美帝要先發制人侵入俄東西北方都做到
唯獨俄佬中亞位置南部係好難
而家唔攻落去 俾俄佬站穩陣腳 就延長戰爭
最好俾烏核武
今日群魔亂舞
反正都唔會有幾多個有命返黎
d錢唔洗冇得洗
其實俄狗全退返去克里米亞 止蝕先係最佳選擇
依家咁磨落去遲啲連守克黑米亞嘅能力都無
普京唔俾
elon啲理論真係好撚奇怪
塊哋明明係屬於烏克蘭
點解可以單方面整咗個所謂嘅「公投」就可以將嗰塊地由一個國家transfer去另一個國家先

仲要個所謂嘅「公投」都冇Kyiv嘅approval==stack holder根本唔齊腳
咁個「結果」點會有效先

再講攞呢啲民意嘅過程呢?
唔係經過一個合理嘅方法得出嘅data根本就係充滿bias

仲有佢自己claim已經駛咗8000萬落去
sorry呢一刻唔係呢個問題囉
都唔知點講好,但係當初無佢starlink 幫手又搞唔掂
不過商家佬到最尾嘅目的都係$$$
你睇佢平時做嘢都係咁飄忽架喇,只不過之前撚coin撚公司,宜家撚國家姐,應該又想出口術炒股
退曬返克里米亞
再炸爆刻赤大橋
補給困難然後齊齊等餓死凍死渴死?
到最後克里米亞無得守啦,得條橋連住俄,海軍又縮哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞