[D221-] 抗俄衛國 144: Slava Ukraini 烏軍成功光復Lyman 繼續光復盧甘斯克州的時代革命

1001 回覆
25 Like 5 Dislike
佢個base九成極右奶蛾狗嚟點會唔出聲
一早估到投票係一個局,等俄佬可以係自己地方核試
elon可以試下撤走starlink
睇下會有咩下場
呢D野已經唔到佢話事
Ukraine War 同過往戰爭最大分別係,成場戰爭入面包含左對全人類既資訊戰,認知作戰,經濟戰,Ukraine 爭取全世界政府同民意支持,中俄就用通脹同內政搞亂對家,見到 Elon 呢類柒頭係要屌到佢跟返普世價值,基本上係無旁觀呢個 option,旁觀就係睇住輿論慢慢倒轉,慢慢倒到越戰後期左膠同 Make love not war 班 on9 橫行
如果西方同蛾國攬炒
傷害最小ga中國會成為大贏家
你接受到?習種而家就係推緊蛾國攬炒

如果問我,佢哋ga意見唔應該忽視
但同時應該準備斬首行動
一有機會就除害
懷疑俾平民搶貴左,軍隊無錢廢事買
西方你講緊北約定美州?
攬炒咁睇得起自己
俄佬核導彈以液態燃料引擎為主
固體燃料核導彈數量有限
打核戰美國一定贏
係歐洲慘D咁
Kherson收復左Davydiv Brid, Starosillya 同Velyka Oleksandrivka
其實可以咁睇,點解呢班人會突然縮,因為核威脅既影響係全球性,受核地區唔在講,全球性幅射塵同往後對人命既傷害,影響最大既唔係個人,而係國家同有最多資源既資本家

呢個資本主義既遊戲入面,贏得最多就係資本家同一直癡住佢地搵食既人。

如果威脅成功,至少呢個世界都會有十幾年平靜。但用左核武,以後成個資本世界玩法就要重啟,佢地最唔想見到呢
19計自己頂盡多二三十年命
烏克蘭 東歐人 甚至西歐人會有自己下一代 下下一代 下下下一代
大家個考慮都唔同
無得話19以前睇嘢準就話佢講嘢一定啱
佢上臺都要多謝俄佬啦(嗱 我無話佢有意勾結啊
奶俄狗不外乎傻右,契仔同共狗
都係人形垃圾黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞