[D221-] 抗俄衛國 144: Slava Ukraini 烏軍成功光復Lyman 繼續光復盧甘斯克州的時代革命

1001 回覆
25 Like 5 Dislike

撐俄狗可以去支那網,大把黃俄孝子
呢個唔係community式管理, 冇得踢人走, 只有show block user.

我先冇咁好氣吊9 呢個時間仲撐俄侵略別人國家的仆街, 一係收錢, 唔係就根本腦袋思維同我哋唔同. 有乜好講的, 我就直接視呢D人同與戰爭罪犯, 野蠻人同一伙, 一律Block無赦.
btw 岩岩係烏克蘭獨立廣場播俄羅斯國歌 比人打左一身,你問我答
https://lih.kg/3161176
[澤仔德政] 就算比你入歐,你都係歐盟唯一一個窮國,你知唔知醜?
https://lih.kg/3072190

死開D啦,呢個post唔啱你玩架
你感受關我能事 死返出去啦
條友著名白卡佬都咁多人理
連登周街都係白卡五毛,點知咁多
BTW, 尋日就晝桓喺度炒作Belgium單嘢, 今日就將Elon Mask無限放大來講, 中間夾雜一D 5毛亂入來濫用言輪自由散播支持俄國侵略戰爭言論.

明顯係戰場失利, 俄國+中共又開始新一波網絡輿論攻勢, 呢D認知作戰全部有pattern可以搵到.
成日間唔中有啲痴線佬五毛走入黎博屌
BTW, 又一件5毛上水俾我哋去block
晨早block柒咗條智障
死dem狗但日日扮撐侵 on99
兩個國家啲網軍勁過現實軍隊超多
吹到兩個國家好似人類未來要靠佢地咁
點知打個仗就穿晒崩
而家形勢唔對路就靠五毛用核彈嚇班西方政商去慫恿自己國家唔好再支援烏克蘭
呢堆人唔係隨便亂入, 全部係有系統同計劃的

呢D認知作戰一係收買外圍打手, 熱狗式亂入, 又或者係中聯辦/黑警直接控制的網軍出手.
比Youtube推薦禁入去以為去左平行宇宙完全唔明點解會有黃俄孝子呢d咁低賤既物種
https://www.youtube.com/watch?v=sJTU8bkyzlU&t=8s&ab_channel=SHASA%E8%90%A8%E8%8E%8E%D0%A1%D0%B0%D1%88%D0%B0
Ideas are bullet proof 呀巴打.

嘴砲殺傷力好多時比現實戰場槍砲更強, 民主國家更如是, 所以將思想武裝起來, 時刻應付呢D極權國家的"認知作戰"係好重要.
你爭咁句「你地仲惡過共產黨呀」
Elon Musk 又做attention seeker
由其喺香港最大嘅敵人係中國 中國最叻打認知作戰
好彩係宜家美國, 台灣, 日本, 到歐洲各國開始注意到中共的"認知作戰"同利用業餘間謀, 借民間力量滲透統戰呢個範疇, 對國家安全同根本價值觀侵蝕的嚴重性, 開始作出各種反制措施.

唔似得廿幾年前, 香港人同台灣清醒的分子, 一直喺度孤軍作戰, 宜家情況慢慢好轉啦.
https://www.youtube.com/watch?v=mA1yoqowwbU

【疑似】烏軍教叛軍唱國歌
佢改名做馬伯倫啦
精神悔辱呢家嘢, 無論俄烏雙方都有, 某程度上係日內瓦戰爭公約"灰色地帶".
傻既先聽

白俄如果有軍隊集結,衛星+北約一早知,通知烏克蘭啦
一堆國民警衛軍, minutesman喺基輔路上隨時恭候.

建議普京想都唔好想再偷襲基輔, 就算動用百萬大軍冬季直撲烏克籣首都, 結局只會變成百萬冰雕連, 死得更慘.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞