[D221-] 抗俄衛國 144: Slava Ukraini 烏軍成功光復Lyman 繼續光復盧甘斯克州的時代革命

1001 回覆
25 Like 5 Dislike
睇啲街訪俄國仲有好多人真心支持戰爭、普京,特別啲中坑老坑,有啲仲話已經無得返轉頭,就算徹走同西方關係都唔會改善到,制裁、弱化俄國會繼續,唯有一路打落去
Dllm
普癲狗失勢到咁,白俄仲理唔理你都成問題
再講,二戰咩?用人海戰術一過邊境就有遠程火炮轟落黎啦,有咩好應對
Kherson睇落似留返最後
呢啲訪問出到街, 反戰嗰啲會被人拉.
支持殺清光俄佬
赫爾松就係用來消耗俄軍後勤
擺晒精銳去赫爾松 補給又難
普京下令要死守 政治大過軍事戰略
唔輸都幾難
有啲一樣會講反對/扮忙pass,同埋真唔真心一定聽得出,特別班死忠
早幾日好似有新聞話白俄準備接待十幾萬俄國動員兵
可能又想借路比俄狗打基輔
一班人入到城
扮你平民已經煩
幾十萬人你仲要分邊個係自己人
唔會啦 一開波唔加入 現在明朗曬更加唔會加入啦
俄羅斯直接食埋白俄
現在同食咗冇分別 要直接合併就會冇咗援衝帶 唔著數
講開orban,orban以前唔係咁,orban以前係反蘇抗俄
唔係而家嘅orban淪為俄羅斯鷹犬

orban條友1989年至成個1990s年代係反蘇抗俄嘅匈牙利青少年
orban要求蘇軍甚至俄軍完全撤出匈牙利,orban支援波蘭推翻波共,orban支援立陶宛、拉脫維亞同愛沙尼亞復國趕走蘇聯佔領者
俄國最打得嘅野戰一係喺烏南
一係喺普丁身邊
仲邊有十幾萬
仲洗援衝咩,而家唔打柒俄佬又等下一次大戰,經濟搞,軍事要退死俄羅斯先
人會變
689悼念64添啦
https://youtu.be/8PsFTGVJL_8

中共黨媒係咪弱撚智 , China 英文都唔識?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞