[D221-] 抗俄衛國 144: Slava Ukraini 烏軍成功光復Lyman 繼續光復盧甘斯克州的時代革命

1001 回覆
25 Like 5 Dislike
如果你是烏克蘭人,你會唔會想佢一直統治烏克蘭直至佢死?
Trump似係想抽水多啲. 俄佬頂唔到幾耐,
如果俄佬收皮, 拜登會獲得大量聲望.
選民buy唔buy係一件事, 至少拜登會有好強既表現俾人睇.
trump喺呢方面會比下去.
在報道話有種嘅烏克蘭人寧願中核都唔想屈服喺布甸狗腳下
遲早戰鬥列車都會出埋黎
我係咪打緊1942改?
咁同毛澤東有咩分別
克里姆林宮門口有又對全世界最大嘅,唔知用唔用得?
希魔係被人打到本土, 普京唔係.
[拋磚引玉]烏軍越戰越勇,繼續收復失地

https://news.ltn.com.tw/news/world/breakingnews/4079033
Gay
普京專反LGBT 而又有LGBT幫佢手打烏克蘭
What we’re seeing in the south is a total collapse of Russian defenses.

It looks like the southern counteroffensive will slowdown only when Ukraine will decide to regroup and wait for convoys or reach a natural barrier. Astonishing.

https://twitter.com/mrsorokaa/status/1577315876847730688?s=46&t=RcECCW_NwUnNLkPZqV87Ig
GAY SHIT
再唔係話烏俄冇得傾都得
而家唔跟劇本行既係普京, 無理由佢一個演員演錯,
要全世界跟住錯, 講唔通.
應該話, 克里米亞未必需要強攻.
拎返赫爾松, 打爆哈赤大橋, 封鎖克里米亞.
到時俄國就要處理克里米亞食水同各種補給問題.
等克里米亞人自己衡量到底要跟邊個.
始終克里米亞人親俄仲多過烏東, 強攻無益.
你都識講商家佬, 點會理十年後既政治.
佢地只會在乎今日賺少一蚊.
有冇驚得濟咬斷左?
戰爭時期就話啫, 和平時期,
民主黨搞嗰啲tran-gender好撚惡頂.
真定假? 呢段片我有少少保留.
有ATACMS先可以做到你所講既野
cold war 2已經唔同以前既cold war,
俄國完全比唔上蘇聯, 加上今次滑鐵盧,
只會北韓化變九流國家. cold war只係形容詞,
實際只係巨大版北韓, 等中國餵.
遲早既事. 你可以將件事當係遊戲event,
當去到劇情需要, 某啲技能就會解鎖俾你用.
烏克蘭成場戰爭都係上演緊類似情況.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞