[#Mon#Monitor]螢幕集中討論#98 人手一部SONY M9

1001 回覆
2 Like 9 Dislike
有,運緊黎,平好多
咩型號?
有咩咁好
三百五十匹,全天候四驅,強化車身,國寶級跑車
索尼大法好
諗緊gigabye G34WQC A 定 G32QC A好,budget 2000至3000左右,請問有冇其他推介 主要想30吋以上,睇股票同剪片用
駁notebook用
屋企想加多個mon 打直方便做野 想用Ips
24吋 係咪都係用 BenQ EW2480
定其實24吋都冇咩所謂反正都係文書野, 搵D窄邊既就ok
budget 2k到
Thanks
我屌 好想買啊
27” 28” 4k
Ps5用,耐用性為主
暫時有留意

ASUS VG28UQL1A
Gigabyte m28u

比較推薦邊款?定仲有其他更好選擇?
21:9 返唔到轉頭
平價應該得LG 29WP500-B
本身用緊雙mon
21:9 有冇邊隻可以分割輸出? (e.g. 一邊PS4, 一邊電腦)
定係要32:9先有
以我用g34wqc既經驗
呢隻mon分割係可以分割 但只可以對半平分
換言之個resolution係兩個1720x1440
電腦用應該無咩問題
ps4畫面應該會出事
我分割過switch 一係就上下黑邊一係就畫面上下拉長左
各位巴打你好,是咁的。
我本來喺NVIDIA 板面想set個“管理3D設定”令打機fps高啲,
唔知set咗咩
結果變到個mon冇咗藍色,
但奇怪嘅係入嗰時bios個色又正常,
出返去,個色又變到咁,
依家將板面set返原廠設定都冇用。
請問點算...唔該(係我衰仔多手

AMD 3500X

RAM KINGSTON HYPERFURY 8GX2 3200mHz
ADATA 8GX1 3200mHz

MD ASUS TUF GAMING PLUS 450M

ASUS Dual 750TI OC

Mon Msi Optix MAG274QRF-QD

nvidia控制面板右上還原預設值
各位巴打你好,是咁的。
我本來喺NVIDIA 板面想set個“管理3D設定”令打機fps高啲,
唔知set咗咩
結果變到個mon冇咗藍色,
但奇怪嘅係入嗰時bios個色又正常,
出返去,個色又變到咁,
依家將板面set返原廠設定都冇用。
請問點算...唔該(係我衰仔多手

AMD 3500X

RAM KINGSTON HYPERFURY 8GX2 3200mHz
ADATA 8GX1 3200mHz

MD ASUS TUF GAMING PLUS 450M

ASUS Dual 750TI OC

Mon Msi Optix MAG274QRF-QD

nvidia控制面板右上還原預設值

試過冇用
NVIDIA色彩設定?
【Cap詳細啲嘅色彩設定圖】

你係咪個moon本身既setting 改左呀
睇戲+文書 U3223QE,夠唔夠做?

想問同價仲有咩選擇?
想問個on9問題

準備買M27Q
聲稱行2k 170hz,但跟DP 1.2
夠行170hz咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞