[#Mon#Monitor]螢幕集中討論#98 人手一部SONY M9

1001 回覆
2 Like 9 Dislike
y25-25 個oc 好撚難頂啊
5.9ms smooth畫面 vs 4ms 有撕裂
240hz點最top
sorry 原來gq850
唔係, 係正都買
請教各Ching, 4千蚊內 27’ 4k , 色準, 唔打機有冇咩選
睇過ASUS Proart over budget
XL2566K目前motion clarity最好
有無人用緊msi md272pw? 好似好好用有type-c
你好能hard core就 zowie
唔係就aw2521h 360hz嚟
要elmb 就Vg259qm
要BFI買都買XG2431啦…
一定買360Hz… PG259QNR $299.99 唔買對唔住自己
XL2546K狗都不操,買XL2540K好過,同樣價錢已經買到360Hz…
香港買電子產品不了
係amazon買平好多,見之前PG259QN都係299.99左一日多d之後又上翻350左右,唔知PG259QNR可以299.99幾耐,今朝見到即刻狗衝左隻。
各位覺得 xb253q 如何呢? ips 144hz 又有g sync
4千內色準都好似比較一般
不過追求色準點都要買埋校色器
點保養
應該係寄去佢個度?好似包埋運費同修理費依家睇緊啲詳情
會唔會因為隻Mon有HDR
所以4k 120hz 8bit RGB會爆bandwidth
試下唔開hdr咪知
想請教下 2k既mon如果打機個陣轉用1080p會覺得模糊係咪正常既?玩apex一轉1080p即刻覺得好模糊,用緊fi27q-p,想買個zowie用算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞