[#Mon#Monitor]螢幕集中討論#98 人手一部SONY M9

1001 回覆
2 Like 9 Dislike
32 吋 4k 144
msi mpg321ur-qd 最抵 ?
lx 夠用了
the club 好平
本身個mon爛咗
24” 主要打下switch 睇下戲
最好有內置喇叭
想問下有冇人用samsung隻odyssey neo g7,好唔好?
上網見評價唔差但呢度好似冇咩人討論
想請教下巴打們 明明早兩個月C2邪教 而家仲要跌到8字 點解而家係M9既 本身我就係等緊我買到PS5/定Mac支援返120hz先 當儲住錢先 結果而家有需要買 但唔太清楚點解M9個優勢係邊
唔係個個都接受到40幾吋做monitor的
你又有道理 不過聽日又派消費卷 分分鐘又加返價
用緊2個月 呢度怕自爆+曲mon
對asus啲色冇咩信心
依家想屌Xg251g
巴打 150x70 點睇 你覺得會唔會頭暈
自爆係驚個殼啲夾口爆開?
係 G5災情嚴重
啱啱度27”都夠位
點睇MSI MP271P 見係台灣牌子
但呢個size嘅曲mon好似冇咩代替品
想問下27gp95r 點樣熄hdr
部C2 今日個幾鐘就自動熄mon
唔知咩事
有冇人都係咁
已經4次 好困擾
終於買左LG C2 42 8480
想問下有notebook外接mon會唔會好影響效能?淨係開僅第二個瑩幕。
因為呢牌睇中左dell g2722hs 做緊特價19XX好抵想屌
買緊dp轉hdmi?
win+alt+b
no hdmi to hdmi
用左咁耐C2第一次咁
用緊xbox
喺xbox到熄
小弟打算轉雙mon,依家個主mon係 msi G273QF 27寸,想問下副mon既意見

希望打直放,主要for 工作,睇文件,最好內置喇叭(因為將來可能單獨用黎玩下switch),
筆直 1700內 (符合要求 又性價比高就可平則平la)

想請教大家推薦副mon 24寸定27寸好?
解析度係咪1080p 就ok?
請教下大家 咩型號好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞