[#Mon#Monitor]螢幕集中討論#98 人手一部SONY M9

1001 回覆
2 Like 9 Dislike
仲諗住買4080坐等pg27aqn
依加都唔知點好
買張3080都夠, 但個價都係離晒地, 買唔落手
279m1rv 同gp950 兩部黎講
係咪買平d 嗰部就得

95r 無speaker就唔考慮了,唔鐘意帶耳機打機又無位放speaker
建議買對入耳式, 戴耐咗都唔會唔舒服, 唔會壓到啲頭髮之如details仲多過headphone. mon嗰個speaker好廢的, 叫做有聲出, 個靚mon但個audio output咁垃圾好似有啲cringe
gigabyte m28u 好似有喇叭
我都想買 950,小雪人 youtube 話新嗰部 95r 反應慢過 950…
即刻跛不了
都可以試下
點解香港人買隻芒都咁鳩麻煩
0.幾ms差好少的, 但95R對比度高成200, 我會prefer 95R
sony啦, 呢度差唔多個個都一部, 有埋speaker不過得2W
轉玩電視
新世界
Vg289q speaker廢到喊,較到爆都可以冇聲咁
自己都係插入耳式落ps5手掣度打機
btw,95r咩價位而家
90000 yen , amazon jp
LM
我都想用返聽歌隻ue900 iem黎打機但電腦放地下發覺條耳機線唔夠長 係咪應該買隻external dac放枱面
要啦,買部focusrite 2i2 interface當dac用,有headphone output, 不過要買個3.5>6.3 adapter
定係買條長耳機線算咁樣買一買都成千幾兩千銀
定係買條長耳機線算咁樣買一買都成千幾兩千銀
都得嘅,但motherboard咁多interference啲聲唔好得去邊

https://www.amazon.co.jp/AV-354P10BK-Extension-Microphone-Compatible-Included/dp/B09YY9CJ1W
呢隻幾好,以前買過綠聯嗰啲線,放喺度冇用一排啲鍍金coating會甩
有無人試過淘寶買mon
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞